Virus på balancenerven

Virus på balancenerven eller neuritis vestibularis som det hedder på latin, er en betændelsestilstand i den ene balancenerve, som giver kraftig svimmelhed. Derudover kan man også få kvalme, opkast, hovedpine og nogle får problemer med at fokusere synet.

Ifølge lægevidenskaben skal man bare væbne sig med tålmodighed, og håbe på at det går over af sig selv. Det er vi ikke enig i.

virus på balancenerven

Vi kan ikke love, at vi kan gøre dig til en linedanser på 1 behandling, men vi vil have en mærkbar bedring efter 1-2 uger – ellers stopper vi forløbet.

Svimmelheden, som man mener er forårsaget af en virus på balancenerven, der giver betændelse i nerven, starter pludseligt og er kraftigst i starten, hvor de fleste er sengeliggende. Det føles som om man kører i en karrusel. Efterhånden bliver det bedre, når man ligger, og er kun slemt, når man er oprejst.

Hvis man læser lægevidenskabens litteratur, kan man læse: ”Der findes ingen medicin, der kan afkorte forløbet. Søsygetabletter eller stikpiller kan dog hjælpe mod kvalme eller opkastninger”.  Behandlingen gå i al sin enkelthed ud på, at man venter til det går over. Men hvem har lyst til at vente i flere uger eller måneder på at balancen kommer igen? Og selv om man er tålmodig og venter, så er det ikke sikkert at man slipper 100% af med svimmelheden.

Hos Boel Akupunktur er vi ikke enige i, at man bare skal vente og håbe, og at der ikke kan gøres noget! Det er vores patienter heller ikke.

Herunder kan du se en kort video med Thomas Sandgaard, som fortæller, hvordan moderne AcuNova akupunktur hos Boel Akupunktur allerede efter 2 – 3 behandlinger, gjorde svimmelheden bedre (efter 5 behandlinger var han helt i orden). Thomas er rytter på det danske springlandshold. Han har vundet flere internationale stævner, og for ham var det en katastrofe, hvis han ikke kunne træne sine heste op mod Verdensmesterskaberne.

https://www.youtube.com/watch?v=fwRB_E_OVOU

Ove fortæller herunder, hvordan hans kroniske svimmelhed på grund af virus på balancenerven blev helt i orden på kun en uges behandling. Han kan igen stå på et ben og holde balancen og bliver ikke engang svimmel af at ryste på  hovedet.

Virus på balancenerven kræver 5 akupunktur behandlinger hurtigt efter hinanden – gerne 5 dage i træk. Hvis det er helt i orden efter de 5 behandlinger afsluttes behandlingen, den afsluttes også, hvis der ikke er en bedring efter de 5 behandlinger. Hvis svimmelheden er bedre, men ikke helt væk, skal man have nogle enkelte behandlinger mere.

Skriv her hvis du har spørgsmål eller vil bestille tid.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnummer

Din besked