Boel Akupunktur har indgået samarbejde med to universiteter og et hospital

John Boel Jr
22.11.17

Boel Akupunktur indgår samarbejde med Beijing Eye Hospital

Boel Akupunktur er blevet officiel samarbejdspartner med universiteterne i Los Angeles (USA), Alabama (USA) og et kinesisk hospital, med det formål at lave videnskabelig forskning i akupunktur mod øjensygdomme.

Jeg skal ærligt indrømme, at vi har lidt svært ved at få armene ned i øjeblikket. Sidst i oktober i år var Boel Akupunkturs grundlægger, John Boel Snr, og 40 øjenlæger, forskere og akupunktører med speciale i behandling af øjensygdomme fra Kina, Europa og USA inviteret til en videnskabelig konference i Beijing, Kina. Det foregik i *Beijing Eye Hospital (se fodnote) – det førende (har jeg fået at vide) hospital i Fjernøsten indenfor øjenlægevidenskab.

Formålet med konferencen var at lave en international samarbejdsaftale mellem ledende udøvere af traditionel kinesisk medicin og moderne vestlig øjenlægevidenskab.

Vi var populære hos befolkningen, men ikke hos lægeforeningerne.

Siden midt i 80’erne har Boel Akupunktur behandlet forskellige øjensygdomme med akupunktur. Vi har gennem årerne udført vores egne forsøg, og bruger i dag en metode, der giver resultater som vi er meget stolte af.

Vores resultater ved af øjensygdomme som AMD, blodpropper i øjnene, grøn stær, synsproblemer pga diabetes, Retinitis Pigmentosa og andre har gjort os ret populære blandt almindelige mennesker. Vi har siden starten i 1985 behandlet øjenpatienter fra hele verden. Lige fra New Zealand, Indonesien, Himalaya, Argentina og USA til Norge, Tyskland, Italien, Afrika og mange lande der imellem.

Medlemmer af alle samfundslag lige fra royale fra både asiatiske og europæiske kongehuse til folk, der ikke kunne arbejde og fik behandlingerne betalt via legater fra fonde, er kommet i klinikken.

Vi kan kontaktes på telefon eller mail her.

MEN vi er tidligere blevet små lunkent modtaget af øjenlæge foreningerne, selv om der har været fin interesse fra uddannede øjenlæger. Vi har uddannet ca 130 øjenlæger i den metode vi bruger og de har i flere tilfælde dokumenteret, hvordan det virker. Alligevel er behandlingen ikke blevet officiel accepteret af sundhedsmyndighederne i mange lande inklusiv Danmark.

Det håber vi at kunne ændre med de forskningsprojekter, som samarbejdspartnerne har til hensigt at udføre.

Videnskabelig forskning i akupunktur mod øjensygdomme

Herunder har jeg oversat det overordnede formål med samarbejdet. Det er lidt teknisk sprog, men betyder bare, at vi har til hensigt at bruge moderne teknologi til at forske i hvordan akupunktur kan hjælpe øjenlæger med deres arbejde og derefter at udbrede den viden.

Videnskabelig forskning i akupunktur

John Boel Snr og repræsentanter for nogle af samarbejdspartnerne

“Den overordnede strategi har til formål at fremme den internationale udvikling af oftalmologi (øjenlægevidenskab), udbygge det videnskabelige forskningsniveau af TCM oftalmologi, for at drage størst mulig fordel af akupunktur for øjenpatienter i hele verden.

Samarbejdet inkluderer, men er ikke begrænset af, følgende aktiviteter:

Styrke samarbejdet inden for medicinsk praksis af TCM oftalmologi: Med godkendelse og støtte fra Eye Hospital (øjenhospitalet), China Academy of Chinese Medical Sciences, kan samarbejdspartneren etablere oversøisk varemærke af Eye Hospital (øjenhospitalet), China Academy og Chinese Medical Sciences, aktivt forhindre og behandle øjensygdomme med akupunktur og integreret medicin, sprede filosofien om TCM oftalmologi ved forebyggelse og behandling.

Styrke samarbejdet inden for oftalmologisk videnskabelig forskning: Etablere fælles laboratorium, fælles søgning af forskningsmidler, udføre grundforskning og kliniske studier, undersøge effekten af kinesisk medicin og akupunktur ved at anvende moderne teknologi, foretage multicenter klinisk forskning på udvalgte øjensygdomme, hvor akupunktur har behandlingsfordele. Eye Hospital er ansvarlig for at lede kliniske studier.”

Vi er nu blevet officiel samarbejdspartner med UCLA (Universitetet i Los Angeles), Universitetet i Alabama, USA og Beijing Eye Hospital –Waauuw.

UCLA og Boel Akupunktur har indgået samarbejde

Hovedindgangen til UCLA

Underskrevet:

Eye hospital China Academy of Chinese Medical Sciences. Gao Yun, President

UCLA (University California Los Angeles). Ka-Kit Hui, Director

University of Albama Birmingham School of Medicine, Shu-zhen Wang, Ph.D – 18.000 ansatte

Pinpoint Clinic, St. Hellens, Oregon. Brad Whisnant, founder and owner

St Olav Eye Clinic, Norway. Erik Vinje Olbjørn, Ole Jørgen Frydenlund, managers

Boel Acupuncture Clinic. John Boel, Ph.D, founder

*Beijing Eye Hospital bruger både vestlig øjenlægevidenskab og traditionel kinesisk medicin (akupunktur og urtemedicin) i behandlingen af øjensygdomme. Egentligt hedder det Eye Hospital of China Academy of Chinese Medical Sciences og blev grundlagt af Prof.  Tang Youzhi, der bla har behandlet Mao Zedong (grundlægger af det kommunistiske Kina), Kim Il Sung (præsident i Nord Korea), Penn Nouth (premiere minister i Cambodia), Abdurrahman Wahid (præsident i Indonesien).