Tørre øjne

Boel Akupunktur har behandlet tørre øjne med succes siden 1980'erne.

Tørre, trætte, sviende og brændende øjne kan behandles effektivt med akupunktur.

Tørre, trætte, sviende og brændende øjne er hverdagen hos hver fjerde dansker over 30 år.

Hvis man går til lægen med problemet, får man for det meste at vide, at det er normalt, når man bliver ældre. Man skal bare tage nogle øjendråber, der indeholder kunstige tårer – dem skal man for øvrigt regne med at tage resten af livet.

Hos Boel Akupunktur er vi ikke enige i, at det er normalt at have tørre øjne, når kroppen bliver ældre. Man kunne måske sige, at det var en fejl i menneskekroppens konstruktion, hvis alle ældre havde det problem. MEN da de fleste ikke lider af tørre øjne, er det ikke en normal tilstand. Vi mener ikke, at man bare skal kaste håndklædet i ringen og være tvunget til at bruge øjendråber resten af livet.

Behandling af tørre øjne

Vi har behandlet mennesker med tørre øjne siden midt i 1980’erne. I dag har vi fundet en behandlingsmetode, der er så god, at vi stopper behandlingsforløbet, hvis der ikke er en bedring efter 1-2 uger.

Herunder kan du se et kort videoklip med Frants. Han led af så tørre øjne, at lægerne indstillede ham til pension, da de ikke kunne måle nogen tåreproduktion overhovedet (det betyder i praksis at han havde mindre end 7% tåreproduktion). De tørre øjne gjorde, at han fik sår og rifter på hornhinden (svejseøjne). Efter 5 behandlinger hos Boel Akupunktur havde han næsten normal fugtighed i øjnene – ja selv hans næsten konstante hovedpine forsvandt. Det er nu over 20 år siden og han er stadig ikke gået på pension.


Boel Akupunkturs behandling af tørre øjne

Der findes mange forskellige grunde til tørre, trætte, sviende og brændende øjne.

Heldigvis skal langt de fleste typer være bedre på kun 5 behandlinger. Hvis 5 gange akupunktur ikke er nok til at lave en mærkbar forbedring stoppes behandlingsforløbet, da chancen for bedring derefter erfaringsmæssigt bliver for dårlig.

Der findes dog enkelte lidelser, som feks Sjøgrens sygdom, der kræver flere behandlinger.

Hvis du gerne vil bestille tid eller bare har spørgsmål om vores behandling, kan du klikke her. eller udfylde formularen.


Skriv her hvis du har spørgsmål eller vil bestille tid.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnummer

Din besked