BOEL AKUPUNKTUR AULUM
5
stars
Det er som at opleve et mirakel, og jeg er evigt taknemmelig

Jeg var i 2013 involveret i et trafikuheld, hvor jeg fik et voldsomt piskesmæld og flere diskusprolabser. Jeg har lige siden døjet voldsomt med hovedpine, kroniske nakkesmerter, krampeanfald og sovende arme og fødder. Det har påvirket min koncentrationsevne, min nattesøvn har været elendig og min livskvalitet har været voldsomt forringet.
Jeg har været hele møllen af speciallæger osv. igennem. Jeg fik til sidst den nedslående besked at det desværre ikke var muligt at helbrede eller mindske mine lidelser.
Jeg hørte,gennem familie, at Boel akupunktur kunne noget udover det sædvanlige.
Og det skal jeg love for.
Efter bare 5 behandlinger er jeg smertefri, kan sove om natten og føler faktisk jeg har fået mit liv tilbage.
Det er som at opleve et mirakel, og jeg er evigt taknemmelig, og meget lykkelig for at have modtaget behandling hos Boel akupunktur.
Tusinde gange tak
Birgitte Jung Storgaard
BOEL AKUPUNKTUR AULUM
5
stars
Ville gerne give 10 stjerner, men må så nøjes med 5.

Fik konstateret diskusprolaps februar 2016 med dropfod til følge. Blev behandlet med 28 smertestillende piller i døgnet, efter to måneder tog jeg en kold tyrker. Havde stadig smerter i højre ben samt dropfod.
Læste på FB at Boel akupunktur kunne kurerer dropfod, ringede straks . Blev behandlet af Malene i København, super dygtig og utrolig omsorgsfuld 😀👍. Fik 5 behandlinger på er uge, efter første behandling kunne jeg træde igennem på foden samt følelse på ydersiden af benet ( fantastisk😍) Har ikke haft smerter siden. Man skal heller ikke glemme blæksprutten Daniella i receptionen, så sød og hjælpsom, super sød pige😀👍
Ville gerne give 10 stjerner, men må så nøjes med 5.
Stor ros til jer alle
Laila Høy