Svimmelhed og balance problemer


Svimmelhed og balanceproblemer er et stort problem for en del mennesker. Det bevirker ofte, at man bliver ret ensom, da mange helst ikke tager ud blandt andre mennesker (hvem har lyst til at dingle rundt, som om man var fuld). Det kan gøre, så man ikke kan passe sig arbejde, og i det hele taget gøre livet ubehageligt.

Hos Boel Akupunktur er det efterhånden blevet et lille nicheområde. Vi får flere og flere patienter, der klager over svimmelhed, dårlig balance og lignende. Efterhånden som vi har behandlet flere og flere med den type problemer, er vi blevet rigtig gode til det. Selv om det ikke er politisk korrekt at prale af sig selv i Danmark, gør jeg det alligevel her. Vi får nemlig en del patienter med svimmelhed og/eller balanceproblemer, som er blevet opgivet af deres læge, ørelæge, kiropraktor, fysioterapeut, anden akupunktør og lignende, som vi får behandlet med glimrende resultater.

Der kan være en hel del grunde til svimmelhed og balance problemer: højt blodtryk, virus på balancenerven, menierés sygdom, bivirkning af medicin, hovedpine, blodprop, knude på hørenerven, blodmangel og andet.

Klik her for at læse om og se en video, hvor en international vindende springrytter, udtaler sig om hans behandling for virus på balancenerven.

Hvis du kunne tænke dig at bestille tid eller høre, om vi kan hjælpe dig: klik her.