Succesfuld behandling af diskusprolaps

John Boel Jr

Hvor lang tid skal det tage at hjælpe folk med diskusprolaps?

En diskusprolaps kan være forfærdelig smertefuld. En diskusprolaps kan på et øjeblik – eller somme tider lidt længere – gøre en rask og rørig person til en krøbling. Man ser store stærke håndværkere, som pludseligt ikke kan arbejde længere, men må ligge næsten hele dagen på sofaen. Selv mindre diskusprolapser kan bevirke, at man ikke længere kan sidde på en stol, men må stå eller ligge hele dagen.

Ofte kan symptomerne fra en diskusprolaps næsten ikke dæmpes med medicin. Man ser alt for tit, at en person med diskusprolaps, skal have så store mængder meget stærk smertestillende medicin, at selv intelligente mennesker får svært ved at forstå ting, de uden problemer kunne forstå tidligere.

Kort fortalt en diskusprolaps kan være en forfærdelig ting.

Heldigvis er det langt fra altid så slemt. Men selv små diskusprolapser, kan være ret så hæmmende på ens liv.

De to almindeligste brugte behandlinger er operation eller styrketræning.

– Operation er dog ofte ikke lykken. Kun godt 50% af de opererede bliver raske. Resten får det ikke bedre eller bliver ligefrem dårligere af operationen – dog skal man tage operationen, hvos man er ved at blive lam i et ben eller ikke kan holde på afføringen eller urinen.

– Styrketræning hjælper i de fleste tilfælde, men tager ofte flere måneder eller endda år, om at virke ordentligt.

Hos Boel Akupunktur er vi uenig i, at det skal være så svært eller tage så længe. Vi behandler folk med diskusprolaps en gang om dagen fem dage i træk. Det skal være nok til at hjælpe, ellers stopper vi behandlingen! Det kan godt være, at der skal mere til efter de fem første behandlinger, hvis det kun er delvis i orden, men det skal være bedre efter fem dage!

På nedenstående link, kan du læse mere om diskusprolaps, og også se en video, hvor en af vores patienter fortæller om, hvordan vi hjalp hende.

http://acunova.dk/discusprolaps/