Sportsstjerner i klinikken

John Boel Jr

Behandling af sportsskader hos sportsstjerner

Hos Boel Akupunktur, er en af vores specialer behandling af sportsskader. Alene i dag behandler vi en racerkører, der blev Europamester i både 2009, 2010 og 2011, for en skulderskade; en skytte, der har vundet medaljer ved både EM og NM, for piskesmæld; danmarks bedste professionelle ironman triathlet, for en overbelastet akillessene og en semi professionel cykelrytter, der har vundet løb både i Danmark og Tyskland, for lændesmerter.

Både John Boel Jr og John Boel Snr er meget sportsinteresserede og ivrige sportsudøvere, dog ikke på top elite niveau. Junior var i sine unge dage kaptain for Holstebro Golfklubs elitehold og har inden for de sidste par år gennemført 2 triathlon ironman konkurrencer, hvor han først skulle svømme 3800 m, derefter cykle 180 km og til sidst løbe 42,2 udmarvende km. Senior har, i en alder af 68 år, cyklet til Paris på 8 dage med team Rynkeby.

De fleste sportsskader vi behandler, er ikke hos top eliten, men hos ganske almindelige danskere, der spiller håndbold, fodbold, badminton, løber, cykler eller enhver anden sport, som mange laver for vores sundheds og fornøjelses skyld. Uanset om man har fået skinnebensbetændelse, trælår, en muskel forstrækning, smerter i lysken, tennisalbue, hælspore eller en anden af alle de utallige skader, som sportsfolk kan pådrage sig, er løsningen den samme. Du læste rigtigt: løsning er den samme ved næsten enhver sportsskade. En skade i kroppen, både dem der kommer indefra (overbelastninger), og dem der kommer udefra (slag, fald og andet), skal for at blive i orden have øget cirkulationen af blod og andre væsker. Til det har vi fundet, at akupunktursystemet AcuNova er enestående.

Du kan læse mere om behandlingen af sportsskader ved at klikke her.

Klik her for at bestille tid eller for at høre, om vil kan hjælpe dig med dit problem.