Slidgigt skal være bedre på 1-2 uger

Når vi behandler slidgigt, vil vi have mindre smerter, mere kraft og/eller mere fleksibilitet i leddene allerede efter 1-2 uger.

Slidgigt er en af de største grunde til smerter i verden. Bare i Danmark alene mener man, at ca 900.000 har problemer på grund af slidte led.

De hyppigste problemer forårsaget af slidgigt – eller artrose som det hedder på latin – er smerter, manglende kraft og indskrænket bevægelighed i et eller flere led.

Det er oftest slidgigt i hoften, lænden, nakken, knæ og tommelfingre, der tales om, men alle led kan i princippet få problemer af slidgigt. Næsten alle over 50 år har det i en eller anden grad.

Slidgigt

Kan slidgigt helbredes?

Slidgigt betyder, at brusken i et led går til grunde. Smerterne og nedbrydningen af brusken kan mindskes med kosttilskud og motion. Lægerne kan også operere et led stift eller sætte et kunstigt ind (nyt knæ, hoften).

Det allerbedste man kan gøre, er efter min mening dog at få AcuNova akupunktur. Det kan ikke bare mindske tilbagegangen, men kan ifølge skannings resultat rent faktisk genopbygge brusken – dog ikke ved alle. Eliteløberen, Malene Munkholm, fik for nogle år siden, på grund af alvorlige smerter i det ene knæ, en skanning af knæet. Den viste, at hun havde kraftig slidgigt, og ved den efterfølgende samtale fortalte lægen hende, at hun aldrig måtte løbe igen. Allerede efter de første par behandlinger hos Boel Akupunktur var smerterne næsten væk! Efter 4 måneder fik hun en ny skanning, som viste at brusken var næsten 100% genopbygget, og hun fik lov til at løbe igen. I dag løbetræner hun over 100 km hver uge, og har ingen smerter længere. Hun har endda sat flere personlige rekorder siden, og er blandt andet blevet nummer 4 til Europamesterskabet i 10.000 meter løb for 40-44 årige.

Herunder kan du se en kort video, hvor Ellen fortæller, hvordan Boel Akupunktur har hjulpet hende af med hendes slidgigt smerter i lænden.

Herunder kan du se en kort video med en mand, som Boel Akupunktur behandlede for slidgigt i knæene.

Herunder fortæller Linette, at hun har haft smerter på grund af slidgigt i fødderne i 20 år efter et par ulykker, der forårsagede flere brud i knoglerne i fødderne. Efter 5 behandlinger hos Boel Akupunktur er hun smertefri.

Klik her for at bestille tid til behandling eller for at høre, om du kan blive behandlet.

Slidgigt: svar på ofte stillede spørgsmål.

Hvor længe går der før behandlingen hjælper?

Du skal behandles 5 gange i træk, helst 5 dage lige efter hinanden. Det skal være nok til at mærke en bedring. Der kan dog godt gå nogle få dage efter sidste behandling, før man mærker effekten.

Hvor meget koster det?

De første 5 behandlinger koster 2.500,- i alt.

 Kan man få tilskud til akupunktur behandlingerne mod slidgigt hos Boel Akupunktur?

Hvis man har en privat sundheds forsikring eller en forsikring via ens arbejdsplads betaler de en stor del af udgifterne. Medlemskab af Danmark giver tilskud til behandlingerne, men betaler ikke det hele.

Er der noget, jeg selv kan gøre, for at få et bedre resultat af akupunkturbehandlingerne?

Hvis du bare ønsker at få mindre smerter, bedre bevægelighed og flere kræfter i det/de angrebne led, er det nok at få akupunktur behandlingerne. Men vil du gerne have så stor chance som muligt for at genopbygge brusken i det/de led, som du har slidgigt i, kan du med fordel spise et kosttilskud ved siden af behandlingerne. Styrketræning kan også ofte hjælpe.


Skriv her hvis du har spørgsmål eller vil bestille tid.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnummer

Din besked

Udtalelser fra patienterne

Fra gæstebogen:

“Hvilken befrielse det er at kunne gå efter 4 behandlinger.
Mange tanker, Mette B.”

“Kom her 1. gang i mandags. Har fået konstateret slidgigt i højre skulder. Lægen sagde, at der ikke var andet at gøre, end at operere.
Heldigvis fandt jeg Boel Akupunktur.
Allerede efter 1. nål var der mere bevægelse og færre smerter.
I dag efter 5. behandling, er der ingen smerter og fuld bevægelighed.
Jeg syntes det er så fantastisk og et helt mirakel.
Tusind tak for hjælpen!!
Venlig hilsen
Heidi fra Østbirk.”

“Stort tak til Jannick som har hjulpet mig videre med mit slidgigt. Nu kan jeg ordne min have og jeg ser frem til en dag jeg kan cykel igen 😉🚴🍀🌷🍁🌹🤗
Tak.
Knus Britta”

Anmeldelse på Facebook:

“Tak for god og hjælpende behandling af slidgigt i knæ efter smerter i mange år ( er nu smertefri)
efter 5 behandlinger , og dropfod er
ligeledes ok efter flere behandlinger.
Hovedpine efter hjernerystelse blev behandlet efter 5 behandlinger , fantastisk 👍
Stor tak til Jan & Mette for deres hjælpende hænder og empati .
Mvh Ragna & Vagn”

“Jeg har fået 5 behandlinger for slidgigt i skulderleddet. Allerede efter første nål var der mere bevægelighed og færre smerter. I dag efter 5 behandling er jeg smertefri og der er fuld bevægelighed i mit skulderled. Så jeg slipper for operation og lang sygemelding.
For mig har det været en FANTASTISK oplevelse at komme hos Jan. Et helt mirakel, synes jeg. � Heidi Sørensen”