Behandling af seneskedehindebetændelse i hænder og fødder.

Boel Akupunktur har gode resultater med behandling af seneskedehindebetændelse.

Seneskedehindebetændelse kan behandles effektivt

Man behøver ikke at vente på, at seneskedehindebetændelse går over af sig selv. Hos Boel Akupunktur har vi behandlet det effektivt siden 1980’erne.

Hvis man går til læge med smerter og ømhed i håndleddene er beskeden ofte: ”Du har fået seneskedehindebetændelse”. Derefter bliver man instrueret i at holde hænderne og armene så meget som muligt i ro og spise gigtmedicin som Ibuprofen eller lignende. Den betændelseshæmmende effekt af medicinen er desværre ikke ret god. Den virker næsten kun smertestillende. For at få en betændelseshæmmende effekt skal man have så store doser, at man får risiko for hjertetilfælde.

Behandling af seneskedehindebetændelse med akupunktur

Hos Boel Akupunktur er vi gennem årerne blevet rigtig gode til at behandle seneskedehindebetændelse.

I videoklippet herunder kan du se Anette fortælle, hvordan hun fik hjælp hos os for hendes håndledssmerter. Hun havde fået seneskedehindebetændelse af at slå græs. Smerterne var så kraftige, at hun ikke kunne vride en klud, løfte en kop eller spise med kniv og gaffel. Allerede efter 4 dage var hun næsten smertefri. Efter 5 dage stoppede vi behandlingen, da hun var helt smertefri og ikke havde flere symptomer på seneskedehindebetændelse.

Hos Boel Akupunktur er vi efterhånden blevet så gode til at hjælpe folk med seneskedehindebetændelse at vi vil have en bedring allerede efter 5 dage. Prisen for de 5 dages behandlinger er 2.500,- incl samtale før behandlingen starter.

Symptomerne på seneskedehindebetændelse er: smerter (ofte både i hvile og ved bevægelse), varme, hævelser og ”knitrende” lyde når senen bevæges. Det optræder typisk i håndled eller ankler.

Udfyld formularen for at stille spørgsmål til Boel Akupunktur eller for at bestille tid. Du er også velkommen til at kontakte os, for at fortælle om din situation, så vi kan vurderer hvor stor chance, der er for at hjælpe dig.

Skriv her hvis du har spørgsmål eller vil bestille tid.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnummer

Din besked

Mange forsikringsselskaber betaler behandlingerne

Hvis du har en privat sundheds forsikring, kan du i de fleste tilfælde få behandlingerne helt eller delvis dækket af forsikringen. Ring til os på 97875800 eller udfyld ovenstående formular, så skal vi nok instruere dig i, hvordan du tjekker om din forsikring dækker.

Hvis man er medlem af sygesikringen Danmark, kan man få tilskud til behandlingerne. De dækker dog ikke det hele. Her kan du læse, hvor meget de dækker til akupunktur.