AMD øjensygdom – Aldersrelateret makula degeneration – kan behandles med succes

Hvis synet begynder at blive dårligt, og øjenlægen stiller diagnosen AMD, er beskeden normalt: “Du har fået en øjensygdom, der hedder AMD. Det bliver man ikke blind af, men dit skarpsyn vil gradvist blive dårligere og dårligere. Der findes ikke nogen behandling, som kan kurere eller bare hjælpe AMD. Du kan forsøge at tage nogle vitaminer, som i nogle tilfælde kan forsinke udviklingen.”

En sådan besked er frygtelig hård, da det der egentligt bliver sagt er: “Der er intet håb”.

Hos Boel Akupunktur er vi absolut ikke enige i, at man ikke kan bedre synet hos folk med AMD. Det har vi nemlig gjort mange mange gange.

Synet hos mennesker med øjensygdommen AMD kan, i de fleste tilfælde, gøres mærkbart bedre.

Her på hjemmesiden, kan du læse, hvordan det kan lade sig gøre; udtalelser fra patienter, der har gennemgået Boel Akupunkturs behandling af AMD; læse uddrag fra avisartikler om vores behandling; læse hvad øjenlidelsen AMD er og få svar på spørgsmål som: pris, antal behandlinger osv.

Øjenlægerne kan med nogle indsprøjtninger kun forbedre synet hos en meget lille del af dem, der bliver ramt af AMD. Ved hjælp af moderne akupunktur, har vi de sidste år, ifølge forsknings resultater og gennemgang af journaler, bedret synet hos ca 80%.

Hvis du har flere spørgsmål eller bare gerne vil kontakte os direkte: klik her.

Herunder kan du se et kort videoklip, hvor Gunner, som har AMD tør form, fortæller hvordan hans syn er gået fra 45% til 80%. Han er blevet behandlet af Boel Akupunktur.

Hvad er AMD?

AMD står for Aldersrelateret makula degeneration. ”Aldersrelateret” henviser til, at AMD rammer ældre mennesker – ca 10% af de 60 årige har AMD, hos de 75 årige er tallet helt oppe på 40%.

”Makula” er det område på nethinden bagerst i øjet, som vi bruger til at se skarpt med. Vi bruger makula når vi skal læse, genkende andre mennesker på gaden, se små detaljer osv. Makula hedder på dansk ”den gule plet”. Se figuren herunder.

”Degeneration” betyder, at funktionen i et område af kroppen langsomt bliver dårligere.

AMD betyder altså, at evnen til at se små detaljer hos ældre bliver forringet. I praksis får man svært ved at genkende folk på gaden, mister læsesynet og kan, hvis det bliver meget slemt, ikke se om man har frikadeller eller kartofler på tallerkenen. Man kan heldigvis ikke blive helt blind af AMD, men beholder orienteringssynet. Man beholder nok syn til at gå tur alene.

Tegningen herunder viser, hvor i øjet AMD sidder.

AMD kan fint behandles med akupunktur

Tværsnit af et øje, der viser hvor AMD, aldersrelateret makula degeneration, er i øjet.

AMD sidder i den del af nethinden, som hedder makula helt bagerst i øjet. Årsagen til AMD er dårlig cirkulation i nethinden, hvilket betyder at affaldsstofferne ikke kan komme væk og friske næringsstoffer ikke kan komme til. Når lys rammer nethinden, laver sansecellerne lyssignalerne om til elektriske signaler. Denne kemiske proces danner nogle affaldsstoffer, som er giftige for kroppen. I et normalt øje bliver affaldsstofferne ført væk med blodet og neutraliseret af kroppen. Når man har AMD er cirkulationen i nethinden imidlertid for dårlig og affaldet kan ikke føres væk. De ophobes i nethinden og resulterer i, at næringsstofferne nu ikke kan komme til sansecellerne, som langsomt dør.

Boel Akupunktur behandler AMD med god succes

Ved AMD kan næringsstoffer og affaldsstoffer ikke transporteres hurtigt nok gennem nethinden.

Operation og lægens kemiske medicin har meget dårlige resultater med at øge cirkulationen i nethinden. Moderne AcuNova akupunktur i kombination med klassisk kinesisk akupunktur har til gengæld vist sig fremragende til at forbedre gennemstrømningen i de områder, som bliver ramt af AMD.

Skriv her hvis du har spørgsmål eller vil bestille tid.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnummer

Din besked


https://infograph.venngage.com/p/55626/akupunktur-mod-amd