Få syn for sagen - kontakt os for en øjenkonsultation og en helbredende behandling

Øjenbehandling

Siden 1987 har vi behandlet over 8000 øjenpatienter med mange forskellige øjenlidelser.

Da synet er den vigtigste af alle sanser, har vores behandling af blinde og svagsynede med “uhelbredelige øjensygdomme” naturligvis vakt interesse hos videnskabsmænd fra hele Verden.

F.eks. var vi fornylig inviteret til Østrig og Schweiz af deres akupunktur-læge forbund, for at forelæse på internationale lægekongresser om behandling af øjensygdomme.

Det var især behandlingen af øjenlidelsen AMD, der vakte tilhørernes interesse.

John Boel har også for nyligt holdt foredrag for 55 optikere i København om behandlingen af AMD.

Du inviteres til at bladre rundt på siderne her, og læse om behandlingen af øjensygdomme. Der vil bla være nogle korte video interviews, hvor patienter fortæller, hvordan deres behandling hos Boel Akupunktur har hjulpet dem. Hvis du ikke får svar på dine spørgsmål her, er du velkommen til at kontakte os her.

I nedenstående lille video klip fortæller Anne Grethe, der var ved at blive blind pga deabetisk retionopati,  hvordan hun igen kan læse og køre bil efter blot 2 ugers behandling hos Boel Akupunktur.

Inge fortæller herunder, hvordan hendes dårlige syn pga en blodprop i øjet er blevet normalt efter behandling hos Boel Akupunktur. Efter en blodprop i venstre øje var Inges syn blevet reduceret til 60%. Men efter et behandlingsforløb med moderne akupunktur hos Boel Akupunktur, målte øjenlægen hendes syn til 100%.

https://www.youtube.com/watch?v=HFmeyLv4dHk&index=2&t=12s&list=PLOoRnIuPBpAcO8PgekpiDLCV2Oqvv-t_x

AMD pilotprojekt

AMD er den hyppigste årsag til klinisk blindhed i hele den vestlige verden. Nu er der håb! Du kan du læse om et forsøg med enestående resultat ved at trykke her.

Akupunktør John Boel Sn. har skrevet en bog om øjensygdomme. Du kan læse uddrag af bogen ved at trykke her.