Ny medarbejder og udvidet åbningstid

John Boel Jr

Boel Akupunktur har fået ny medarbejder

Palmar Björnsson er begyndt at arbejde som akupunktør for Boel Akupunktur.

Palmar er akupunktør og havde indtil for 2 måneder sin egen klinik på Frederiksberg i København. Men efter lidt overtalelse fra mig, indvilligede han i at lukke klinikken, og i stedet arbejde for os. Det er vi virkelig glade for. Aftalen var, at han først skulle arbejde nogle måneder under mig i Aulum, så jeg kunne sikre mig, at han gjorde tingene på nøjagtig samme måde, som vi gør tingene hos Boel Akupunktur. Men vi har kortet perioden ned, da han har lært alt, hvad han skulle lære meget hurtigere, end jeg troede muligt.

Palmars første mirakel

Allerede første uge i Aulum lavede Palmar sit første mirakel. Han skulle behandle en mand med nedsat hørelse, og allerede anden dag kom manden til mig og fortalte at han, selv om han kun havde fået en dags behandling, nu kunne høre sekundviseren på uret i venteværelset – hvilket han slet ikke kunne før.

Udover at arbejde under mig i dagtimerne, har Palmar studeret som en gal om aftenen, så han kunne tage sin Master akupunktør eksamen (en af de højeste videregående uddannelser for akupunktører). Den eksamen bestod han på fornemste vis for 2 uger siden – 6 måneder før tid!

Palmar kommer oprindelig fra Island, men har boet det meste af sit liv i Danmark. Han taler dansk, islansk, svensk og engelsk.

Udvidet åbningstid i Østerbro klinikken

Jeg har gennem en årrække, holdt åbent i klinikken på Østerbro hver femte uge. Resten af tiden har der været lukket, og patienter der skulle behandles, i de uger hvor der var lukket, blev vi nød til at henvise til andre akupunktører.

MEN fra på mandag holder vi fuldtids åbent på Østerbro, så patienter ikke skal henvises til andre steder, men kan nyde godt af Boel Akupunkturs høje standarder og gode resultater – hver uge.

Jeg vil også selv fortsat komme på Østerbro, så hver femte uge vil vi begge være at finde på klinikken.

For at bestille tid, kan du enten kontakte os her, maile til palmar@acunova.dk, ringe på tlf 35385123 eller sende et brev til Boel Akupunktur, Østbanegade 17, 2100 København Ø.