Nakkesmerter – ondt i nakken

Nakkesmerter er et af de mest almindelige problemer i Danmark, og rammer 30 – 50% af alle voksne i løbet af et år. I de fleste tilfælde gå det heldigvis ret hurtigt over af sig selv. Nakkesmerter er kun hos en lille del så alvorlig eller langvarig, at man bliver nød til at få behandling for det.

Når nakkesmerter bliver slemme, resultere det ofte i hovedpine, smerter oven på skuldrene, smerter der stråler ud i en eller begge arme, problemer med at dreje hovedet, smerter der stråler ned i ryggen, koncentrationsbesvær mm.

Ondt i nakken kan forårsages af mange forskellige ting. De mest almindelige grunde er:

– Discusprolaps i nakken

– Spændinger i nakkemusklerne

– Slidgigt i nakken

– Piskesmæld

– Fibromyalgi

Derudover kan flere andre mere sjældne lidelser give nakkesmerter f.eks forskellige gigtlidelser.

Selv om generne af nakkesmerter kan være så kraftige, at de fuldstændigt ødelægger livet for en person, er det heldigvis i de fleste tilfælde muligt, at gøre noget ved det.

nakkesmerter ondt i nakken

Når man ikke længere har ondt i nakken, kan man igen gøre de ting, som man holder af.

Akupunkturformen AcuNova har vist sig ekstrem virkningsfuld på de forskellige former for nakkesmerter.

Skriv her hvis du har spørgsmål eller vil bestille tid.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnummer

Din besked

Herunder kan du se en dame udtale sig på video, om hvordan vi med AcuNova akupunktur på kun 2 behandlinger har hjulpet hende til at komme på arbejde igen. Hun havde så kraftige nakkesmerter og spændingshovedpine, at hun ikke kunne passe sit arbejde.

Her kan du se en ung dame med invaliderende gener af piskesmæld fortælle, hvordan kun 5 behandlinger har ændret hendes liv.

Her fortæller en af Danmarks bedste skytter, der efter piskesmæld gik fra at vinde medaljer ved EM og VM, til ikke at kunne se skydeskiven skarpt, hvad hun har fået ud af behandlingerne hos Boel Akupunktur.

Klik her for at kontakte Boel Akupunktur