MODERNE AKUPUNKTUR

Moderne Akupunktur er fællesbetegnelse for 5 dynamiske akupunktur-medoder, der er udviklet af den danske akupunktør, John Boel.

Artikel af John Boel
Fredag den 21. december, 2012

MODERNE AKUPUNKTUR er efterhånden blevet et begreb indenfor complementær medicin i Skandinavien og i de tysktalende lande.

En del kolleger har imidlertid givet udtryk for, at de mangler en samlet oversigt over, hvad Moderne Akupunktur består af.

Du læser just nu den første NEWS artikel om Moderne Akupunktur, der består af 5 dynamiske akupunktur-medoder.

Så nu er spørgsmålet: Hvad er Moderne Akupunktur – hvad kan Moderne Akupunktur? – og hvad kan den ikke?

En specialist i Moderne Akupunktur kan hjælpe over 80 % af de 1,7 millioner danske patienter, der har fået den nedslående besked af lægen "Det skal du lære at leve med".

Med Moderne Akupunktur kan man ikke helbrede: Kræft, Dissemineret Sklerose (MS), AIDS, Parkinsons syge, Alzheimers, Diabetes 1, Spastikere, Down- og nogle andre medfødte syndromer

Hvis patienterne mangler vitale vitaminer, mineraler eller andre mikro næringsstoffer, skal de have tilskud af disse for at blive helbredt.

Du kan læse om mangler ved at trykke på linket:http://www.fremtidens-medicin.dk/9640-1/ 

Moderne akupunktur er i vid udstrækning en videreførelse af Kinesisk Akupunktur – iblandet nutidens videnskab.

Som bekendt var Kinesisk Akupunktur oprindelig beregnet til forebyggelse. Moderne Akupunktur er fra begyndelsen skabt til helbredelse – eller måske mere korrekt: At mobilicere kroppens egne iboende potentialer.

Når man tænker nærmere over det, er det egentlig mærkværdigt, at man med sådanne lavteknologiske metoder, kan hjælpe 8 ud af 10 af de kroniske patienter, som lægevidenskaben har givet op overfor, med deres kæmpestore viden og årelange uddannelse og milliard-dollar investeringer i medicin og isenkram.

Hver af de 5 metoder af Moderne Akupunktur kan behandle næsten alle sygdomme.

Ud over det generelle, er hver af de 5 metoder specielt effektiv til behandling af specifikke sygdomme – eller grupper af sygdomme.

Fx er metode 2 (AcuLine) specielt velegnet til behandling af smerter og organiske sygdomme, og metode 3 (AcuCronic) er enestående til behandling af såkaldte kroniske sygdomme.

Ved at kombinere 2 metoder, fx metode 4 (AcuDNA) og 5 (AcuStomach), opnår man en dynamisk effekt, som giver endnu dybere og hurtigere resultater.

Det hele begyndte med Acu Nova (tidligere Akupunktur 2000), der er meget velegnet til behandling af smerter samt blinde og svagtsynede, hvilket kan bekræftes af de over 4.000 læger, alternative behandlere og andre sundhedspersoner fra 50 lande, der indtil nu har lært AcuNova.

Gennem årene har John Boel (Akupunktøren på Heden), som sagt udviklet yderligere 4 metoder.

De fem metoder med specialer:

1. AcuNova. Behandling af smerter samt blinde og svagsynede

2. AcuLine. Behandling af smerter og organiske sygdomme

3. AcuCronic. Behandling af kroniske sygdomme

4. AcuDNA. Behandling af genetisk betingede sygdomme, kronisk hovedpine samt sygdomme med et psykosomatisk islæt.

5. AcuStomach. Behandling af mave- tarmproblemer samt behandling af genetisk betingede sygdomme. Metode 4 og 5 supplerer hihanden.

De nærmeste dage modtager du NEWS mails med en kort gennemgang af hver af de 5 metoder.