Migræne kan behandles med fine resultater hos Boel Akupunktur.

Boel Akupunktur har gode resultater ved behandling af hovedpine og migræne

Migræne kan behandles effektivt uden brug af medicin

De siger, at man skal lære at leve med migræne. Det er vi uenige i hos Boel Akupunktur, vi vil have en bedring efter 5 – 7 behandlinger.

Herunder fortæller Lene, der led af frygtelige migræneanfald ved menstruation, hvordan Boel akupunktur har hjulpet hende. Menstruationsmigræne er den mest smertefulde migrænetype der findes. Lene skulle sygemeldes 3 dage hver måned. Efter behandling hos os har hun ikke haft en eneste sygedag pga migræne de sidste 2 år.

Migræne er en ondskabsfuld lidelse. Den kan være ulidelig smertefuld og forårsager utallige problemer for den, der lider af migrænen, hans/hendes familie og for samfundet. Hele 16% af den voksne befolkning i Danmark lider af migræne – det er 1 ud af 7 voksne danskere. For dem, der lider af migræne er hovedpinen for det meste det værste. Den kan være så slem, at man overhovedet ikke kan tænke på andet end smerten i hovedet, men også synsforstyrrelser, kvalme, opkast og hukommelsestab kan følge med. Da jeg var barn led min far af migræne. Jeg husker tydeligt, at han – helt grå i ansigtet – nogle dage luskede ind i soveværelset, rullede gardinerne ned og lukkede døren. De dage skulle vi børn være musestille, ikke noget med at råbe, grine højt eller løbe op og ned af trappen!

For samfundet er migræne en stor økonomisk belastning, migræneanfald er skyld i 729.000 sygedage om året i Danmark. Det svare til hele 3283 fuldtidsstillinger.

Lægerne har desværre ikke nogen kur mod migræne, men kan ofte lindre anfaldene med medicin. Der findes mange forskellige slags medicin mod migrænesymptomer. Bivirkningerne af migrænemedicin går fra mavesår, forværret hovedpine til blodpropper og forøget risiko for dødsfald (de forskellige mediciner har forskellige bivirkninger, så du må selv se på indlægssedlen). Problemet med migræne medicin er, at det ikke kurerer tilstanden, hvilket betyder at man skal tage dem i årevis ofte flere gange hver måned og så begynder de altså at hobe sig op i vævet og bliver ret så giftige for kroppen.

migræne

Jeg led af migræne i 15 år. Boel Akupunktur hjalp mig af med smerterne.

Hos Boel Akupunktur er vi uenige i, at folk, der lider af migræne, skal forgifte deres kroppe med store mængder medicin eller bruge måneder og ofte år på at finde ud af, hvad der udløser netop deres migræneanfald.

Vi forventer en bedring allerede efter 5 – 7 behandlinger. Det er rigtigt, hvis patienten ikke har det bedre efter 5 – 7 behandlinger stoppes behandlingen.

Mange læger vil i samarbejde med patienten forsøge at finde ud af, hvad der trigger (udløser) migræneanfaldene. Der er nemlig forskellige ting, som for lidt søvn, stress, visse fødevarer osv, der er kendte for at kunne udløse migræneanfald. Hvis man finder den eller de ting, der trigger anfaldene, kan man prøve at holde sig fra de ting. Det hjælper ofte og resultere i færre anfald. Men det er en meget langsom fremgangsmåde, der tager måneder eller år, da der er så mange forskellige ting, der kan fremprovokerer migræneanfald.

Skriv her hvis du har spørgsmål eller vil bestille tid.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnummer

Din besked