Menstruationssmerter kan endelig behandles effektivt.

Ondt i maven, rygsmerter, kramper i underlivet og hovedpine er hverdagen for næsten en fjerdedel af alle kvinder under menstruationen. Derudover oplever nogle kvinder oppustethed, kvalme, opkastning og diarré.

En del får endda så kraftige menstruationssmerter, at de må blive i sengen og melde sig syg på grund af smerterne.

menstruationssmerter

Slip for dine menstruationssmerter

Vi har hos Boel Akupunktur heldigvis fundet en ny måde at behandle menstruations problemer på, så man ikke behøver at lide sig igennem 2-3 dage hver måned.

Herunder kan du se et kort videoklip, hvor Tanja fortæller, hvordan Boel Akupunktur afhjalp hendes kraftige menstruationssmerter. Hun havde endda endometriose, som er den mest alvorlige årsager til menstruations problemer.

Menstruations problemerne skyldes enten sammentrækninger af livmoderen eller endomitriose.

Endometriose – stærke menstruationssmerter 

Endometriose er en smertefuld og kronisk lidelse, der skyldes, at væv, som ligner livmoderslimhinden, findes uden for livmoderen. Det kan være uden på livmoderen, på tarmene, på blæren osv. Endomitriosevæv reagere på hormonerne i blodet på samme måde som livmoderslimhinden, men i modsætningen til blodet fra livmoderslimhinden, der frigives ved menstruationen, kan blodet fra endometriosevævet ikke komme væk, når det frigives. Det kan resultere i betændelse, sammenvoksninger og endda arvæv i bughulen, hvilket giver smerter – ofte meget kraftige menstruationssmerter.

10% af alle kvinder lider af endometriose.

Behandling af menstruationssmerter

På trods af nedenstående behandling som anbefales i de lægefaglige bøger lider næsten 25% af alle kvinder under deres menstruation.

Den normale behandling af menstruationssmerter er panodil og et varmetæppe på underlivet. Måske får man at vide, at man kan forsøge at skifte p-pille mærke.

Derudover findes der mere alternative behandlinger, som at undgå koffein, dyrke motion eller endda at dyrke sex med manden – orgasme skulle angiveligt hjælpe, men de færreste har vel lyst til sex, når de har det ad h…….. til og samtidig menstruere.

Disse behandlinger hjælper dog alt for få i det lange løb. Det er der Boel Akupunktur kommer ind i billedet. Vi er nemlig rigtig gode til at behandle menstruationssmerter – både dem der kommer af sammentrækninger af livmoderen og af endomitriose. Patienten behøver ikke engang selv at vide, hvad der forårsager smerterne, før de kommer til os.


Skriv her hvis du har spørgsmål eller vil bestille tid.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnummer

Din besked

 

Herunder kan du se en kort video, hvor Lene fortæller hvordan Boel akupunktur hjalp hende med menstruations migræne.

Hvis du vil bestille tid til behandling eller vil kontakte Boel Akupunktur med spørgsmål: klik her