Menieres sygdom kan endelig behandles effektivt.

Symptomerne på menieres er svimmelhed, øresusen og tab af hørelsen. Nogle lider også af kvalme og/eller smerter i øret.

Lægerne har indtil nu ikke troet, at der fandtes en effektiv behandling af menieres. I de medicinske lærebøger kan man læse: ”Der findes ingen medicin, der kan kurere sygdommen, så behandling rettes mest mod at afhjælpe symptomerne.” Næsten det eneste lægerne har at tilbyde er søsyge piller mod svimmelheden eller mere voldsomme indgreb som at lamme balancecenteret med en indsprøjtning af et giftigt stof eller endda at skære balancenerven over ved operation.

Menieres

Boel Akupunktur behandler menieres sygdom


Skriv her hvis du har spørgsmål eller vil bestille tid.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnummer

Din besked

Behandling af Menieres med moderne akupunktur

Hos Boel Akupunktur er vi meget stolte over at have fundet en behandling med en forbløffende stor succes rate. Patienterne bliver testet med VAS testen (en test, hvor patienten skal fortælle, hvor ubehagelige symptomerne er på en skala fra 1 – 10).

Herunder kan du se et kort videoklip med Lone. Hun fortæller, hvordan hendes svimmelhed, opkast og tinnitus er blevet i orden efter 5 dages behandlinger hos Boel Akupunktur.

Man kender ikke den nøjagtige årsag til menieres. Den fremherskende teori er, at stress udløser lidelsen. Man ved, at det starter med anfald af svimmelhed og kvalme som følge af ændringer i trykket i det indre øre. Hos nogle få starter det med en forudgående periode med øresusen, før selve svimmelhedsanfaldene begynder. I starten optræder den nedsatte hørelse kun sammen med svimmelhedsanfaldene. Men efterhånden som man får flere og flere anfald, bliver hørelsen langsomt dårligere (også imellem anfaldene) og svimmelheden bliver mere konstant – dog værre under anfaldene.

Hos Boel Akupunktur er vores behandling rettet mod at genoprette det optimale tryk (væskemængde) i det indre øre og at bedre hørelsen, hvis den har taget skade.

Herunder fortæller Rikke, hvordan Boel Akupunktur har givet hende hendes gamle liv tilbage, ved at hjælpe hende af med hendes svimmelhed, kvalme med opkastninger, tinnitus, ondt i øret og lydfølsomhed (Menieres sygdom).

Menieres skal behandles med et kort og intensiv behandlingsforløb – man skal behandles 2 gange pr dag i 5 dage dvs 10 behandlinger i alt. Det skal være nok for at gøre det mærkbart bedre ellers stoppes behandlingsforløbet.

Prisen for de 10 behandlinger er i alt kr 5.000,-

Kontakt Boel Akupunktur her for at bestille tid eller få svar på spørgsmål.