lyskeskade

Hvor lang tid tager det at behandle en lyskeskade?

De siger, at det tager måneder at behandle en kronisk lyskeskade. Det er vi hos Boel Akupunktur uenige i, vi vil have en bedring i løbet af en uge.

Hvad er en lyskeskade?

En lyskeskade er en skade, som giver smerter højt oppe i lårets inderside, helt oppe ved skridtet. Det er en skade, som for det meste kommer snigende. De første uger eller endda måneder generer den ofte ikke, når man er varm, men giver kun smerter de første minutter af opvarmningen, og når man er blevet kold efter træning/kamp. Der findes flere forskellige slags lyskeskader, de mest almindelige er overbelastede eller delvis overrevne muskler, som fæster på knoglerne deroppe, men også rifter i den kanal, som sædlederen går gennem fra bughulen og ned til pungen, kan give kraftige smerter i lysken ved aktivitet.

Hvilke behandlingsmuligheder findes der  mod en lyskeskade?

Der findes forskellige behandlingsmuligheder:

–          Lægen kan operere og derefter skal man genoptræne. Det hjælper for det meste, men tager mange måneder, før man er helt kampklar igen.

–          Man kan få et træningsprogram hos en fysioterapeut. Det hjælper for det meste også, men tager også snildt et halvt år, før men er helt ovenpå igen.

–          Der findes også andre behandlingstilbud som varmebehandling, massage osv. Men her er udsigterne ofte endnu længere.

Hos Boel Akupunktur er vi uenige i, at det skal tage så lang tid, vi vil have en bedring efter 5 behandlinger. De fem behandlinger skal til gengæld helst gives intensivt. Det bedste er 5 dage i træk. Hvis vores patienter ikke er bedre efter en uge, stopper vi behandlingen.

Herunder kan du se en video, hvor Nicky Andersen, som er 4 gange verdensmester i hip hop, fortæller, hvordan han var skadet med en lyskeskade et helt år, før han blev behandlet hos Boel Akupunktur.


Skriv her hvis du har spørgsmål eller vil bestille tid.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnummer

Din besked

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil bestille en tid til behandling: klik her.