Leddegigt patienter kan få hjælp hos Boel Akupunktur

Boel Akupunktur har gode resultater med behandling af leddegigt.

Leddegigt kan behandles med akupunktur

Ifølge lægevidenskaben kan leddegigt kun behandles effektivt med stærk kemisk medicin. Dette er vi hos Boel Akupunktur absolut ikke enige i. Vi har mange gange behandlet det med glimrende resultater – uden brug af medicin.

I denne artikel, vil jeg beskrive hvad leddegigt er, hvilke symptomer det giver og hvordan det kan behandles effektivt. Til sidst i artiklen, kan du også se et lille videoklip, hvor en af vores leddegigt patienter fortæller, hvordan vi har hjulpet hende.

Behandling af leddegigt med moderne akupunktur.

Leddegigt er blevet behandlet med akupunktur gennem flere hundrede år i Kina. Man ved desværre endnu ikke helt nøjagtigt, hvordan akupunkturen hjælper mod det. Der er dog lavet forskellige forsøg, der gør, at vi kan beregne nogenlunde, hvad der sker i patienternes led under og efter en behandling.

Det vigtigste er egentligt heller ikke, hvordan det virker – selv om det er interessant. Det vigtigste er, at vi og patienterne selv kan observere, når hævelsen i leddene bliver mindre, når smerterne aftager eller forsvinder helt og at kræfterne vender tilbage.

Herunder kan du se en kort video med Lene. Hun fortæller, at hun har haft leddegigt i 20 år. De sidste to år har det været så slemt i fødderne, at hun måtte sidde i kørestol. I dag, efter behandling hos Boel Akupunktur, er hun smertefri, og går omkring uden problemer.

Behandlingerne er udført med akupunktur uden brug af kemisk medicin.

Det tager heldigvis ikke lang tid for at få effekt af moderne akupunktur mod led skader. Allerede efter en til to uger, skal der være en mærkbar bedring. Behandlingen stoppes, hvis der ikke er en bedring efter 5 behandlinger af 30-35 min. varighed. Prisen på de 5 behandlinger er 2.500,-

Klik her for at bestille tid til behandling eller for at få svar på spørgsmål.

Du må ikke stoppe med din medicin uden videre. Dine led kan tage skade, hvis du igennem længere tid går uden brug af medicin og samtidig har leddegigt i udbrud.

Hvilke symptomer giver leddegigt?

Leddegigt giver normalt smertefulde, hævede led og mangel på kræfter i de led, der er angrebet. Mange kommer også til at lide af træthed og nogle får endda feber og taber sig. Typisk vil man lide af morgenstivhed i leddene og få nedsat bevægeligheden i de led, der er angrebet. Folk med leddegigt får desuden en forøget risiko for Sjögrens sygdom (tørre øjne, mund og skede), åreforkalkning og visse andre lidelser.

Hvordan bliver det behandlet af lægen?

Først undersøger han leddene og spørger ind til symptomerne. Derefter bliver man sendt til en speciallæge, der tager blod- og urinprøver. Det kan også være, at du vil få taget røntgenbilleder.

Hvis undersøgelserne viser, at man har leddegigt, får man typisk lægemidlet methrotrexat. Methrotrexat er en cellegift, der også bliver brugt som kemo i kræftbehandling – dog er dosisen ved leddegigt betydelig lavere og dermed er bivirkningerne også mindre. Men en del får alligevel dårligt immunforsvar og leverskader. Lægen har forskellige andre kemiske lægemidler, som han kan benytte. Både virkningen og bivirkningerne ved hver enkelt kan læses på internettet eller indlægssedlen.

Hvorfor får man leddegigt?

Leddegigt er en autoimmun sygdom. En autoimmune sygdom er en lidelse, hvor kroppens immunforsvaret er blevet tosset. Immunforsvaret er ikke svækket, men angriber kroppens egne celler, i stedet for at beskytte kroppen mod virus og bakterier. Det kan sammenlignes med, at det danske militær begynder at skyde på den danske befolkning i stedet for russere og svenskere eller hvem de nu skal beskytte os imod.

Der er blandt andet lavet mange forsøg med akupunktur mod andre autoimmune lidelser, der viser, at immunforsvaret holder op med at angribe dens egen krop. Man ved, at jo længere et område af kroppen får fred fra immunforsvarets angreb, jo bedre kan kroppen reparere det skadede område – i dette tilfælde leddene.

Ring til os på 97875800 eller skriv en mail til info@boel-akupunktur.dk for at bestille til eller få svar på spørgsmål.