KOL kan nu behandles langt bedre end tidligere antaget

Når vi hos Boel Akupunktur behandler folk med KOL, vil vi have en bedring i hosten, åndenøden og/eller gangdistancen i løbet af 1-2 uger. I de tilfælde, hvor ikke der er en bedring så hurtigt, stoppes behandlingen.

Folk med KOL får hos lægen at vide, at de skal stoppe med at ryge (hvis de er rygere), dyrke motion og bruge en inhalator med medicin. De ting er gavnlige i forhold til at stoppe tilbagegangen. Men KOL patienter får desværre, for det meste også beskeden, at der ikke er meget man kan gøre for at få mere luft.

Det er vi hos Boel Akupunktur ikke enige i. Vi vil som sagt have en bedring af åndenøden eller gangdistancen på bare én til to uger.

Herunder kan du se et kort videoklip med Andy. Han havde før Boel Akupunkturs behandling været igennem lægebøgernes behandling for KOL. Andy fortæller, hvordan han efter vores behandling kan gå ned at handle uden at holde pauser. Før skulle han stoppe flere gange for at “kigge på vinduer.”

Herunder beretter Kirsten, at hun før behandlingerne kun havde 23% lungekapacitet og fik åndenød bare hun skulle ud af sengen, gøre toilette osv. Efter hendes behandling kan hun igen gøre alle de ting uden problemer.

Symptomer på KOL

Folk med KOL får hoste (ofte med slim), åndenød og øget træthed. Længere henne i forløbet bliver åndenøden mere alvorlig og man kan få svært ved bare at gå fra stuen, ud på toilet og tilbage igen.

Hvad er KOL?

KOL er en lungesygdom, der gør det svært at trække vejret. KOL står for Kronisk Obstruktiv Lungesygdom. Kronisk fordi det ifølge lægevidenskabens lærebøger ikke kan bedres eller helbredes. Obstruktiv betyder at luftvejene er forsnævrede. Man får betændelse i og til sidst en forsnævring af luftvejene. Derudover nedbrydes lungevævet.

Tidligere troede man, at det lungevæv som var nedbrudt ikke kunne genskabes. Ny stamcelle forskning har dog bevist, at lungevæv kan genskabes. Det har desværre endnu ikke udmøntet sig i en ufarlig brugbar behandling, men om 15-20 år har lægevidenskaben måske fundet denne.

Behandling af KOL med akupunktur

Hos Boel Akupunktur har vi i mange år behandlet astma, bronkitis, KOL og andre lungesygdomme med akupunktur. Vi bruger en kombination af den gamle kinesiske akupunktur og en moderne form, som er udviklet af Boel Akupunkturs grundlægger, John Boel.

Om akupunkturen ligefrem stimulere kroppen til at gendanne det ødelagte lungevæv eller vi blot reparere det væv, som er beskadiget, men endnu ikke dødt eller om det virker på en helt tredje måde, vides på nuværende tidspunkt ikke. Det bliver spændende, hvad forskning på det område viser i fremtiden.

Det er heller ikke særligt vigtigt for os. Vi er interesserede i at give folk en bedre tilværelse med mindre hoste, bedre vejrtrækning og større fysisk udholdenhed. Så længe vi opnår dette er vi tilfredse.

KOL kan behandles effektive hos Boel Akupunktur

Man skal have 5 akupunkturbehandlinger hurtigt efter hinanden. Hver behandling koster kr 500,- i alt kr 2500,- . Hvis der efter de 5 gange er en bedring, men det endnu ikke er godt, skal man regne med flere behandlinger. I de tilfælde, hvor der ingen forbedring er efter de første 5 gange, stoppes forløbet.

Skriv her hvis du har spørgsmål eller vil bestille tid.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnummer

Din besked