Jesper, John senior, Bodil, John junior og Corinne - byder alle velkommen hos AcuNova

 233 EsterFoto.7

Hvem er vi?

Boel Akupunktur er et familiefirma som udvider:

John Boel 

er ejeren af Boel Akupunktur siden 2014 hvor han og hans kone overtog Boel Akupunktur fra hans forældre John sen. og Bodil Boel.

John er en af de mest erfarne akupunktører i Danmark. Han har arbejdet i Boel Akuppunktur siden 1985, hvor han startede som receptionist. Han har været akupunktør siden 1988, da han som verdens yngste, kun 16 år gammel, blev uddannet til akupunktør på Sri Lanka.

Desuden holder han hvert år akupunkturkurser for 150 – 250 læger, akupunktører, kiropraktorer, fysioterapeuter og andre.

Send Email til John jr

Corinne Boel

er gift med John Jr. og er administrerende direktør for Boel Akupunktur.

Corinne er oprindelig fra Schweiz og har ansvaret for den administrative del af Boel Akupunktur. Det er også hende, der er ansvarlig for sundheds forsikringer og vores regnskaber.

Derudover er hun ansvarlig for, at alle ikke-skandinaviske patienter ved, hvordan de finder hertil, får tider til behandling, finder indkvartering osv.

Da hun taler 6 forskellige sprog, er dette job som skræddersyet til hende.

Send Email til Corinne

Claus Vecht

er for de fleste den første de taler med hos Boel Akupunktur. Claus tager telefonen, svarer på spørgsmål og booker tid til din første behandling. Han har også nogle administrative pligter, som patienterne ikke ser.

claus@boel-akupunktur.dk

Boel Akupunktur Aulum

Jesper Boel

Jesper står for receptionen i klinikken i Aulum Han sørger for alt rundt om selve behandlingerne: Det er ham, der henter dig i venteværelset og viser dig ind i behandlingrummet. Det er også Jesper, der finder nye tider til dig, og når du betaler, er det ham, der tager imod pengene.

Desuden er Jesper vores computerspecialist, det er ham vi kalder på, når vi hiver os i håret af frustration.

Ann-Jeanett Jensen

er akupunktør i klinikken i Aulum, Jylland. Ann-Jeannett er en af Danmarks mest erfarne behandlere og undervisere. Hun begyndte sin behandler karriere som massør i 1992. Siden dengang har hun løbende uddannet sig og havde, før hun startede som akupunktør hos Boel Akupunktur, 2 akupunktur/helse klinikker og en skole.

Boel Akupunktur København

Daniela Unger

står for receptionen på Østerbro.

Hun sørger for alt rundt om selve behandlingerne: Det er hende, der henter dig i venteværelset og viser dig ind i behandlingrummet. Det er også Daniela, der finder nye tider til dig, og når du betaler, er det hende, der tager imod pengene.

Jannick Daniel Uldall

Når du kommer til behandling i vores klinik på Østerbro, København, er det enten Jannick eller Sanne, du vil blive behandlet af. Jannick er uddannet akupunktør af John Boel. Før Jannick begyndte hos Boel Akupunktur arbejde han med afvænning af folk, der var afhængig af medicin, narkomaner og alkoholikere.

Boel Akupunktur Odense

Monika Andersen

Monika er akupunktør i vores nyeste klinik over i Odense.

Hun har gennemført den store Master Akupunktur uddannelse. Før hun startede hos Boel Akupunktur havde hun sin egen klinik på Fyn.

Boel Akupunktur Århus

Mette Lund Paarup

står for receptionen i Århus.

Hun sørger for alt rundt om selve behandlingerne: Det er hende, der henter dig i venteværelset og viser dig ind i behandlingrummet. Det er også Mette, der finder nye tider til dig, og når du betaler, er det hende, der tager imod pengene.

Jan Birke Lyngbye

er vores akupunktør i Århus.

Jan har været behandler i mange år.  John Boel opdagede hans kvaliteter, da Jan blev uddannet til akupunktør hos Boel.

I forbindelse med åbningen af  klinikken i Århus overtalte John ham til at lukke sin egen klinik, og stå for Århus afdelingen.