Jesper, John senior, Bodil, John junior og Corinne - byder alle velkommen hos AcuNova

 233 EsterFoto.7

Hvem er vi?

Boel Akupunktur er et familiefirma som udvider:

Claus Vecht

er for de fleste den første de taler med hos Boel Akupunktur. Claus tager telefonen, svarer på spørgsmål og booker tid til din første behandling. Han har også nogle administrative pligter, som patienterne ikke ser.

claus@boel-akupunktur.dk

Susan Jerichau

hjælper med at tage telefonen, besvare spørgsmål og finde tider til dig. Hun holder styr på alt som har med forsikringer at gøre, og er ansvarlig vores regnskaber.

smil@boel-akupunktur.dk

AULUM

Jesper Boel

Jesper står for receptionen i klinikken i Aulum Han sørger for alt rundt om selve behandlingerne: Det er ham, der henter dig i venteværelset og viser dig ind i behandlingrummet. Det er også Jesper, der finder nye tider til dig, og når du betaler, er det ham, der tager imod pengene.

Desuden er Jesper vores computerspecialist, det er ham vi kalder på, når vi hiver os i håret af frustation.

Ann-Jeanett Jensen

er akupunktør i klinikken i Aulum, Jylland. Ann-Jeannett er en af Danmarks mest erfarne behandlere og undervisere. Hun begyndte sin behandler karriere som massør i 1992. Siden dengang har hun løbende uddannet sig og havde, før hun startede som akupunktør hos Boel Akupunktur, 2 akupunktur/helse klinikker og en skole.

John Boel 

er ejeren af Boel Akupunktur siden 2014 hvor han og hans kone overtog Boel Akupunktur fra hans forældre John sen og Bodil Boel.

John er en af de mest erfarne akupunktører i Danmark. Han har været akupunktør siden 1988, da han som verdens yngste, kun 16 år gammel, blev uddannet til akupunktør på Sri Lanka.

Desuden holder han hvert år akupunkturkurser for 150 – 250 læger, akupunktører, kiropraktorer, fysioterapeuter og andre.

Send Email til John jr

Corinne Boel

er gift med John Jr. og er administrerende direktør for Boel Akupunktur.

Corinne er oprindelig fra Schweiz og har ansvaret for den administrative del af Boel Akupunktur.

Derudover er hun ansvarlig for, at alle ikke-skandinaviske patienter ved, hvordan de finder hertil, får tider til behandling, finder indkvartering osv.

Da hun taler 6 forskellige sprog, er dette job som skræddersyet til hende.

Send Email til Corinne

København

Daniela Unger

står for receptionen på Østerbro.

Hun sørger for alt rundt om selve behandlingerne: Det er hende, der henter dig i venteværelset og viser dig ind i behandlingrummet. Det er også Daniela, der finder nye tider til dig, og når du betaler, er det hende, der tager imod pengene.

Peter Torp

Når du kommer til behandling i vores klinik på Østerbro, København, er det ofte Peter, du vil blive behandlet af. Peter har været behandler siden 1994. I 2003 tog han sit første akupunktur kursus hos John Boel.

Peter er en af Danmarks dygtigste akupunktører og leder klinikken på Østerbro.

Odense

Monika Andersen

Monika er akupunktør i vores nyeste klinik over i Odense.

Hun har gennemført den store Master Akupunktur uddannelse. Før hun startede hos Boel Akupunktur havde hun sin egen klinik på Fyn.