hjerneskade

Boel Akupunktur har forbløffende resultater ved behandling af hjerneskader

En hjerneskade betyder, at nogle af hjernecellerne er døde eller skadede. Tidligere troede man at cellerne ikke kunne gendannes, men ny forskning viser, at det ikke er rigtigt.

Med hjerneskade mener jeg en skade i hjernen, der har resulteret i, at man ikke kan bruge eller styre sin krop og/eller sit sind ordentligt.

Når man selv eller én man holder af rammes af en hjerneskade, er beskeden normalt: “Det er ikke sikkert, at du får dit gamle liv tilbage, men med træning og tålmodighed kan man ofte komme langt.”

Normalt skal man forvente et langt og slidsomt genoptræningsforløb, når man er blevet ramt af en hjerneskade.

Hjerneskader kan behandles langt hurtigere end tidligere antaget

Boel Akupunktur har fundet en behandling, der gør, at man ikke behøver at være helt så tålmodig. Når vi behandler hjerneskadede med akupunktur, vil vi have en bedring efter 1 uges behandling. Vi behandler 5 dage i træk af 30-40 minutters varighed. Det skal være nok til at gøre en positiv forskel, ellers stopper vi forløbet.

Herunder kan du se et kort videoklip med Bo. Han forklarer, hvordan han efter 2 års genoptræning var mere eller mindre opgivet af det offentlige system. Han havde kikkertsyn, ingen følesans i højre hånd/arm, spasticiteter i højre arm og dropfod i højre side. Boel Akupunktur har hjulpet Bo til betydelig bedre syn, han har fået følesansen igen og kan bevæge arm og hånd i en glidende bevægelse. I dag kan han endda tage om et plastic bæger og dosere muskelstyrken, så han ikke knuser det. Han fortæller endvidere, at hans dropfod er helt i orden.

Kontakt Boel Akupunktur her, hvis du har spørgsmål eller vil bestille tid.

Hjerneskader kan give en lang række symptomer.

Hjernen påvirker utrolig mange funktioner i kroppen. De kan alle blive forringet efter en hjerneskade.

Lammelser, voldsom træthed, spasmer, synsnedsættelse, problemer med at udtale eller huske ord, personlighedsændringer, nedsat hukommelse, føleforstyrelser og mange mange andre invaliderende tilstande kommer ofte af hjerneskader.

Nogle får kun enkelte lette problemer, der hurtigt går i sig selv igen. Andre bliver fuldstændig ude af stand til at styre både krop og sind.

Hvordan får man en hjerneskade?

De mest almindelige grunde til hjerneskader er: hjerneblødning, blodprop(er) i hjernen, trafikuheld og andre hjernetraumer og hjernebetændelse.

Der findes andre ting, som kan giver hjerneskader, men ovenstående er de vigtigste.