Hikke

Livet er sjovere uden hikke

Hikke kan fint behandles med akupunktur

Hos Boel Akupunktur skelner vi mellem tre forskellige former for hikke:

1) Den almindelige hikke. Den er kortvarig, og selv om den er lidt irriterende, behøver den type heldigvis ingen behandling.

2) Periodisk hikke. Det er de mennesker, der en gang imellem har hikke i mange timer eller dage. Sådanne ture er for det meste efterfulgt af flere uger eller måneder uden hikke, hvorefter man får et længerevarende anfald igen. Den type har vi rigtig gode resultater med.

3) Kronisk eller langvarig hikke. Det er de mennesker, der har konstant hikke i flere år. Den tilstand er heldigvis meget sjælden. Den type, ser det også ud til, at vi har super gode resultater med, men da vi kun har behandlet få med kronisk hikke, er det svært at sige nøjagtig, hvor stor en procentdel vi kan hjælpe. Jeg mindes dog med glæde en mand fra Aulum, som slap af med sin gennem 20 år konstante hikke, efter bare få akupunktur-behandlinger.

Herunder kan du se en kort video, hvor Aage (en af Boel Akupunkturs patienter) fortæller, hvordan han,  efter blot én akupunktur behandling, slap af med en hikke han havde haft i 15 dage .

Hikke skal være bedre efter få behandlinger

Vi er meget stolte af vores resultater. Vi forventer et ret hurtigt resultat. Hvis der ikke er en bedring efter 5 gange, stopper vi behandlingen. De 5 gange skal til gengæld helst være inden for en uge.

Hvis du ønsker at bestille tid eller blot ønsker mere information, om Boel Akupunkturs behandling af hikke, skal du klikke her.

Langvarig hikke er ulideligt

Når man lider af hikke i flere dage eller endda endnu længere kan det blive ulideligt. De fleste af os “normale” mennesker tænker ikke over, hvor slemt det i virkeligheden er. Det gør typisk, at man får svært ved at føre en samtale med andre, ikke kan spise eller drikke ordentligt og søvn bliver i mange tilfælde en saga blot. Den manglende søvn og manglende næring gør i nogle tilfælde kroppen så træt, at man kan komme til at lide af noget, der minder om en depression – dog hjælper normal behandling af depressionen ikke. Kun søvn og næring vil fjerne tilstanden.

Søg læge

Hvis du har lidt af hikke i flere måneder, er det en god idé at blive undersøgt af en læge, før du starter akupunktur-behandlingerne, da det i nogle få tilfælde kan skyldes andre mere alvorlige sygdomme. Selv om der er en alvorlig lidelse, der forårsager hikken, kan den heldigvis stadig behandles med akupunktur.


Skriv her hvis du har spørgsmål eller vil bestille tid.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnummer

Din besked