Sådan slipper du af med helvedesild – på latin herpes zoster

Når man går til lægen med helvedesild, er beskeden normalt, ”spis noget smertestillende og vent, til det går over af sig selv”.
Hos Boel Akupunktur har vi fundet en behandling, som virker ret hurtig på selv kronisk helvedesild. Vi vil have en bedring på få dage eller maksimalt to uger!

Helvedesild behandling akupunktur

Hos Boel akupunktur vil vi have en hurtig bedring af helvedesild

 

Smerter fra helvedesild væk på én behandling

Herunder kan du se et kort videoklip, hvor Peter fortæller, hvordan han blev smertefri efter kun én behandling.
Han havde før behandlingen helvedesild, der gjorde, at han havde kroniske smerter, hævede ben, ikke kunne have sko på og ikke kunne sidde pga blærer på bagdelen. Lægerne havde ordineret ham så mange smertestillende piller, at hans mave blev slået i stykker. Smerterne var så slemme, at han meldte afbud til sin datters sølvbryllup.

Hvor hurtig kan akupunktur afhjælpe helvedesild?

Vi har langt de bedste erfaringer med en kombination af moderne og traditionel akupunktur.
Peter i ovenstående videoklip blev smertefri på én behandling, men det tog et par akupunkturbehandlinger mere, før han var helt symptomfri. Det er ikke ret tit, at vi kan gøre det på en enkelt behandling. Man skal have 5 behandlinger hurtigt efter hinanden – det skal være nok til at gøre det mærkbart bedre. Hvis der ikke er en bedring efter de fem gange, stopper vi forløbet.

Prisen på behandlinger for helvedesild

Hver behandling koster kr 500,- dvs kr 2500,- i alt for de fem gange.

Kontakt Boel Akupunktur for at bestille tid til behandling, eller få svar på spørgsmål.

Hvad er helvedesild?

Helvedesild kommer af skoldkoppevirus. Når man som barn får skoldkopper, bekæmper kroppens immunforsvar den virus, der forårsager skoldkopperne. Desværre bliver virussen ikke total nedkæmpet. Den ligger uskadelig og inaktiv i kroppen.
Det er normalt ikke noget problem. Men når immunforsvaret bliver dårligt – særligt hos ældre mennesker – kan virussen blive aktiv igen. Den bevæger sig ud til nerveenderne og forårsager rødme og blærer i huden. Efter nogle dage udvikler det sig til smerter, nogle gange ulidelige smerter.

Hvad er helvedesild

Helvedesild i begynderstadierne med rødme og blærer

I de fleste tilfælde er immunforsvaret på det tidspunkt blevet stærkt nok til igen at slå virussen ned. Men hvor immunforsvaret stadigt er svagt, kan smerterne blive kroniske og fortsætte – nogle gange i måneder eller år. Efter nogle uger udvikler det sig til nervebetændelse.

Hvem får helvedesild?

Alle, der har haft skoldkopper, kan blive angrebet. Men det kræver også, at immunforsvaret er nedsat. Efterhånden som man bliver ældre og mere svagelig, øges risikoen. 10-20% af befolkningen får helvedesild, men langt de fleste er ældre over 60 år. Jo ældre man er, når man får det, jo større er risikoen for at smerterne bliver kroniske.
Heldigvis betyder alderen ikke noget for Boel Akupunkturs behandling – vi har behandlet folk i 90’erne med fine resultater.

Hvor på kroppen angriber helvedesild?

Angrebet følger nervebanerne, som ligger i bånd rundt om kroppen. De fleste får det på ryggen – altid kun på én side af kroppen. Men man kan også være uheldig, at få det i et øje.
Det har vi heldigvis også gode resultater med, men det kræver lidt flere behandlinger.

Hvorfor bliver helvedesild i nogle tilfælde ved med at gøre ondt?

Som man kan læse længere oppe, kan helvedesild udvikle sig til nervebetændelse.

Nervebetændelse betyder blot, at der er skader i nerverne. I de tilfælde, hvor kroppens immunforsvar ikke hurtigt får nedkæmpet skoldkoppevirussen, kan nerverne blive beskadiget. Det ser man, når folk stadig har smerter, efter at blænerne, sårskorperne og rødmen er væk. De smerter vil ofte vare ved i måneder, år eller endda resten af livet.

Behandling af kronisk helvedesild, som har udviklet sig til nervebetændelse er heldigvis ikke så umuligt som tidligere antaget. Vi har gennem de sidste år behandlet flere og flere med netop det problem. Læs udtalelsen fra Terry herunder.

Udtalelse fra patient

“Jeg var så uheldig at få helvedesild og har haft smerter i 10 måneder! Jeg kunne ikke rejse mig ud af sengen for smerterne – 3 dage om ugen, og det er ikke et liv!!
Men så tog Boel Akupunktur fat med nåle og nu har jeg en normal hverdag igen  SUPER!
TAK fra Terry.”

Andet indhold her på siden, du måske også vil finde interessant:

Hvilke behandlingsmuligheder har man mod åreforkalkning?

Jeg har fået Angina Pectoris, hvad gør jeg?

Lungesygdommen KOL, ny behandling viser resultater

Hvilke sygdomme behandles bedst med lægens medicin og hvilke behandles bedst med akupunktur? 

Dårlig hørelse: akupunktur, høreapparater eller begge dele?