Fibromyalgi

Fibromyalgi kan afhjælpes!

Ovenstående udtalelse står i skarp kontrast til holdningen hos flere læger, der siger, at fibromyalgi er en lidelse, man skal lære at leve med. De hævder at der ikke er noget der effektivt kan behandle den. Man kan ifølge lægerne kun dæmpe symptomerne ved fibromyalgi med psykiatrisk medicin.

Jeg kender 3 naturlige behandlinger, der har bevist, at de kan bedre fibromyalgi betragtelig eller endda helt helbrede tilstanden. Det drejer sig om en særlig form for akupunktur, mild motion og nogle kosttilskud.

Herunder kan du se en video, hvor en af Boel Akupunkturs patienter fortæller, hvordan hun efter blot 5 behandlinger ikke længere havde fibromyalgi.

Et engelsk studie viste at 24 ud af 69 personer med fibromyalgi fik det meget bedre eller helt slap af med fibromyalgien efter et motionsprogram, der bestod af gang eller cykling. Det kræver dog en meget forsigtig tilgang, hvor man langsomt øger mængde og intensitet. (kilde: British Medical Journal Nr 325, 27 juli 2002: 185-87).

Flere kosttilskud har vist sig af have positiv indflydelse på fibromyalgi bla aminosyren 5 hydroxytrypfan (5-htp). Det har ved forsøg vist sig at virke lige så godt som antidepressiv medicin og 5 http har så godt som ingen bivirkninger. Man tager 50-100 mg 3 gange daglig. Hvis man samtidig tager vitaminerne B3, B6 og folinsyre, virker det bedre.

Boel Akupunkturs behandling af fibromyalgi.

Fordelen ved Boel Akupunkturs behandling er, at fibromyalgien skal være bedre allerede efter 1-2 uger! Man skal have en behandling (30-45 min) per dag 5 dage i træk. Det skal være nok skabe en positiv effekt f.eks mindre smerter, mere energi osv. Hvis det ikke er bedre efter de fem gange stoppes behandlingsforløbet.

Prisen på de fem gange er i alt 2.500,-

Tryk her for at bestille tid hos Boel Akupunktur eller bare få svar på spørgsmål.

HVAD ER FIBROMYALGI?

Det er en yderst ubehagelig lidelse, der viser sig som smerter i store dele af kroppen og udpræget træthed. Mange har derudover koncentrationsbesvær, er deprimeret og en hel række mere eller mindre alvorlige symptomer.

Det er et større projekt at få diagnosen fibromyalgi. Først skal lægen lave et mængde undersøgelser for at udelukke andre lidelser. Når det er klarlagt, skal han trykke på 18 forskellige punkter på nakke og lænd. Hvis mere end 11 af de punkter er ekstra smertefulde ved tryk og patienten har haft problemerne mere end 3-6 måneder, får man stillet diagnosen fibromyalgi.

I denne video vises, hvordan man tester for fibromyalgi.

KAN FIBROMYALGI HELBREDES?

Det korte svar er ”ja!” Desværre betyder det ikke, at alle bliver 100% symptomfri. Når en af vores patienter efter behandling kun er halvt så trætte som før og kun har 4 af de 18 punkter der er smertefulde, har hun faktisk ikke længere fibromyalgi.

Selv om man, på trods af vores behandlinger, ikke nødvendigvis er helt klar til at løbe en maraton, er det dog en væsentlig forbedring i livskvaliteten. Bare det at kunne tage del i dagligdags gøremål som indkøb, madlavning og rengøring er store forbedringer hos mange.

Hvor mange har fibromyalgi?

Man regner med at ca 2% af befolkningen har fibromyalgi. Det er over 100.000 danskere.

Jeg ville virkelig ønske, at det blev gjort kendt, at det er muligt at slippe af med en så stor del af symptomerne, at man kan komme til at leve noget, der ligner et almindeligt liv. Det vil være en stor hjælp, hvis du vil hjælpe mig med at sprede informationen fra denne artikel.

Med venlig hilsen

John Boel

Akupunktør

Skriv her hvis du har spørgsmål eller vil bestille tid.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnummer

Din besked