Diskusprolaps kan behandles med akupunktur

Sådan behandles diskusprolaps hurtigt og effektivt

I denne artikel kan du læse om hvad diskusprolaps er, og at det ikke skal tage måneder at behandle det, men at der skal være en bedring allerede efter en uge.

Hvad er Diskusprolaps?

Rygsøjlen er opbygget af knogler med bruskskiver (diskus) imellem. Formålet med en diskus er øget bevægelsfrihed af rygsøjlen og samtidig fungere de som støddæmpere, når vi for eksempel hopper.

Ned igennem hele rygsøjlen løber rygmarvskanalen, som alle nerver fra hjernen til resten af kroppen løber igennem.  En diskusprolaps er en udposning af en diskus, som trykker ind i rygmarvskanalen.

En diskus består af to dele: kernen, som er en blød geleagtig masse, og en bindevævsskal udenom til at holde det hele på plads. Hvis bindevævsskallen bliver svækket kan den revne og kernen presses ud i rygmarvskanalen – man har fået en diskusprolaps.

Symptomer på diskusprolaps.

Et eller flere af følgende symptomer kan forekomme ved en diskusprolaps: Smerter lokalt i ryggen, smerter som stråler ud i en arm eller et ben; lammelser i muskler; føleforstyrrelser i dele af en arm eller et ben og manglende kontrol af afføring/vandladning. Smerterne fra en diskusprolaps er ofte så slemme, at smertestillende medicin praktisk taget ikke hjælper eller skal tages i så store doser, at det næsten kan bedøve en hest.

Behandling af diskusprolaps

For 20 år siden opererede man ofte diskusprolapser. I dag er man dog ret forsigtig med det, da patienterne i mange tilfælde fik problemer af operationerne, som var lige så slemme som generne af selve diskusprolapsen. I nogle tilfælde er det dog nødvendigt af operere. Specielt hvis diskusprolapsen sidder sådan, at den kan forårsage permanente lammelser eller vandladningsproblemer.

I dag anbefaler lægerne styrketræning, det hjælper, men skal ofte gøres i mange måneder og hos nogle endda i flere år.

Det er vi og vores patienter hos Boel Akupunktur ret uenige i. Vi har den holdning, at folk med diskusprolaps skal have det bedre allerede efter en uges behandling!

På videoklippet herunder fortæller Knud Erik, hvordan han efter kun 5 dage er gået fra et smertehelvede på grund af en diskusprolaps i lænden, der gjorde, at han kun kunne gå med rulator eller krykker, til at være smertefri.


Skriv her hvis du har spørgsmål eller vil bestille tid.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnummer

Din besked

Herunder kan du se en kort video, hvor en af vores patienter med diskusprolaps i lænden (og flere andre problemer) fortæller, hvordan moderne akupunktur hos Boel Akupunktur har hjulpet hende.

Herunder kan du se en kort video, hvor en af vores patienter med diskusprolaps i nakken fortæller, hvordan moderne akupunktur hos Boel Akupunktur har hjulpet hende.

Klik her for at bestille tid eller hvis du ønsker at kontakte Boel Akupunktur, for at få svar på spørgsmål.

Her kan du se flere videoklip, hvor vores patienter fortæller om hvordan de er blevet hjulpet hos Boel Akupunktur.

Udtalelser fra patienter

Anmeldelse på Google:

“Jeg var i 2013 involveret i et trafikuheld, hvor jeg fik et voldsomt piskesmæld og flere diskusprolapser. Jeg har lige siden døjet voldsomt med hovedpine, kroniske nakkesmerter, krampeanfald og sovende arme og fødder. Det har påvirket min koncentrationsevne, min nattesøvn har været elendig og min livskvalitet har været voldsomt forringet.
Jeg har været hele møllen af speciallæger osv. igennem. Jeg fik til sidst den nedslående besked at det desværre ikke var muligt at helbrede eller mindske mine lidelser.
Jeg hørte,gennem familie, at Boel Akupunktur kunne noget udover det sædvanlige.
Og det skal jeg love for.
Efter bare 5 behandlinger er jeg smertefri, kan sove om natten og føler faktisk jeg har fået mit liv tilbage.
Det er som at opleve et mirakel, og jeg er evigt taknemmelig, og meget lykkelig for at have modtaget behandling hos Boel akupunktur.
Tusinde gange tak
Mange taknemmelige hilsner fra
Birgitte Jung Storgaard”

Anmeldelse på Facebook

“Fik konstateret diskusprolaps februar 2016 med dropfod til følge. Blev behandlet med 28 smertestillende piller i døgnet, efter to måneder tog jeg en kold tyrker. Havde stadig smerter i højre ben samt dropfod.
Læste på FB at Boel akupunktur kunne kurerer dropfod, ringede straks . Blev behandlet af Malene i København, super dygtig og utrolig omsorgsfuld 😀👍. Fik 5 behandlinger på er uge, efter første behandling kunne jeg træde igennem på foden samt følelse på ydersiden af benet ( fantastisk😍) Har ikke haft smerter siden. Man skal heller ikke glemme blæksprutten Daniella i receptionen, så sød og hjælpsom, super sød pige😀👍
Ville gerne give 10 stjerner, men må så nøjes med 5.
Stor ros til jer alle⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Laila Høy”

Fra gæstebogen:

“Jeg har gennem næsten 30 år haft problemer med ‘ondt i ryggen’. I mange år har jeg gået til kiropraktor, og det har også taget smerterne, og jeg har som regel også fået ‘vrikket ryggen’ på plads.
For omkring 15 år siden viste en MR-scanning, at jeg havde to discusprolapser i lænden, og nu er der kommet yderligere én.
Efter et foredrag med John Boel Sen. blev min nysgerrighed omkring akupunktur vakt, og jeg har nu fået 4 ud af foreløbig 5 behandlinger.
Indtil videre har det været en meget positiv overraskelse! Allerede efter førstedag kunne jeg nå mine fødder med hænderne (med strakte knæ). Det har jeg ikke kunnet, siden jeg var først i 20’erne.
I sidste uge var jeg kun i stand til at nå det øverste af mine knæ.
Smerterne i ryggen er samtidig afløst af ømhed. Det virker lidt surrealistisk, og jeg skal lige vænne mig til min nye tilstand.
Lars B. N.”

Andet indhold her på siden, du måske også vil finde interessant:

Hvad forårsager iskias?

Slidgigt i lænd og nakke

Undersøgelse af akupunkturs effekt på piskesmæld

Hvornår skal man vælge akupunktur og hvornår skal man tage smertestillende?

Hvordan ville det optimale sygehus være?