Diabetisk retinopati kan behandles med hos Boel Akupunktur

Nyt håb for diabetes patienter med dårligt syn

Diabetisk Retinopati kan behandles med akupunktur.

Tidligere har man troet, at det kun var muligt at stoppe synsforværringerne hos de mennesker, hvor diabetes havde forringet synet. En italiensk øjenlæge har nu dokumenteret, at Boel Akupunkturs behandling af diabetisk retinopati ikke kun stopper tilbagegangen, men faktisk kan forbedre synet betydeligt.

Behandlingen er endda så hurtig, at den skal virke allerede efter to uger.

Herunder kan du se et kort videoklip, hvor Anne Grethe fortæller, hvordan hun på grund af Diabetisk Retinopati, havde fået så kraftige blødninger på nethinden, at hun på trods af operation og laserbehandling ikke længere hverken kunne køre bil og læse. Efter to ugers behandling hos Boel Akupunktur kunne hun igen både læse og selv køre bil.

Hvad er Diabetisk Retinopati?

Blodårerne i kroppen bliver hårdt belastet, når blodsukkeret er højt. Specielt årerne bag øjets nethinde får dårlig blodgennemstrømning og bliver ”møre”, hvilket gør, at der let går hul på dem og man får en blødning på nethinden. Kroppen forsøger at løse den dårlige blodforsyning, ved at danne nye blodårer, men de gør mere skade end gavn, da de ofte er utætte og lækker blod ud i øjet.

Lægerne løser det problem ved at brænde de nye blodårer over med laser. Det hjælper desværre ikke på den dårlige blodgennemstrømning, så synet bliver ikke forbedret af denne behandling.

Øjenlæge dokumentere Boel Akupunkturs behandling af Diabetisk Retinopati.

Øjenlægen Valeria Vanucci fra Bologna i Italien har grundigt undersøgt en patient før og efter vores behandling. Formålet var at finde ud af, hvad der sker, når en patient med diabetisk retinopati bliver behandlet efter vores akupunktur metode. Ved undersøgelserne bled brugt et såkaldt Angiografi (en røntgen undersøgelse af blodårerne bag nethinden i øjet ved hjælp af kontrastvæske). Det viste sig, at blodgennemstrømningen i de små blodårer i øjnene blev markant bedre.

Tidligere kunne vi kun måle synsforbedringerne på en synstavle og patienterne kunne selv se forbedringerne i deres dagligdag. Vi vidste dog ikke med sikkerhed, hvorfor synet blev bedre. Som akupunktør er det dejligt for os, at vi endelig har fået dokumenteret, hvorfor synet bliver bedre, og hvorfor folk får færre blødninger i nethinden efter behandlingerne.

Et normalt behandlingsforløb ved diabetisk retinopati varer 2 uger, hvor man bliver behandlet intensivt – 2 omgange af 5 dage med 2 behandlinger per dag. Det vil sige 20 behandlinger på 10 dage. En behandling tager 30 minuter, derefter får man en times pause og til sidst en behandling mere på 30 minuter.

Prisen for de 20 behandlinger er i alt kr 8.000,-


Skriv her hvis du har spørgsmål eller vil bestille tid.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnummer

Din besked