Grøn stær Glaucom kan behandles med succes hos Boel Akupunktur

Grøn Stær (glaucom)

Grøn stær kan ifølge øjenlægerne ikke hjælpes kun stoppes. Det er vi uenige i. Vi vil have en bedring af synet efter 14 dages behandling.

Denne artikel er, selv om den er skrevet i let forståeligt sprog, en grundig gennemgang af behandlingsmulighederne ved grøn stær (glaucom). Den er skrevet for de pårørende til grøn stær patienter og til dem, der er så uheldige selv at lide af grøn stær.

Artiklen giver svar på spørgsmålene:

Hvad er grøn stær?

Hvad forårsager grøn stær?

Hvordan vi hos Boel Akupunktur kan forbedre synet med moderne akupunktur. Du kan bla. se en kort video, hvor en af Boel Akupunkturs patienter fortæller, hvordan han er blevet hjulpet med grøn stær.

Herunder kan du læse, om en næsten blind italiensk dame, der via sin øjenlæge fandt Boel Akupunktur og fik synet igen.

https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/fra-italien-til-aulum?publisherId=90821&releaseId=127412

Hvordan kan øjenlægerne hjælpe?

Hvad man selv kan gøre, hvis man har fået grøn stær? Hjælper vitaminer, motion osv?

Når du har læst artiklen, er du velkommen til at kontakte os med spørgsmål, for at bestille tid til behandling eller bare for at komme med konstruktiv ris eller ros.

Hvad er grøn stær (glaucom)?

Normalt ser man det ved, at man mister synet yderst i synsfeltet. Man får kikkertsyn, dvs at man mister sidesynet, og ser som om man kigger gennem hullet i en køkkenrulle.

Grøn stær er en meget alvorlig øjenlidelse, da den ubehandlet næsten altid fører til total blindhed. I Danmark er knap 40.000 diagnosticeret af øjenlægerne, men man regner med, at ca 70.000 lider af Grøn Stær. Den findes i flere former. Fælles for dem er, at nervefibrene i synsnerven tager skade og til sidst dør (synsnerven sender billederne, som øjet ser, fra øjet op til hjernen).

Hvad forårsager Grøn Stær?

Det er ofte forårsaget af for højt tryk – for meget kammervæske – i øjet. Kammervæske er en næringsrig væske, der fører næringsstoffer til den del af øjet, man bruger til at stille skarpt med (linsen). Se tegningen herunder. Men også andre sygdomme kan give grøn stær. Det er lægerne normalt gode til at undersøge.

Grøn stær ødelægger synsnervens udspring

Grøn stær ødelægger synsnervens udspring bagerst i øjet

Hvordan ødelægger Grøn Stær synet?

Når trykket bliver for højt i øjet ødelægger det gradvist nervecellerne i synsnerven, nervecellerne kan først ikke sende signaler til hjernen og til sidst dør de.  Det bevirker af man langsomt mister de yderste dele af synsfeltet og til sidst bliver blind.

Kan akupunktur hjælpe grøn stær?

Den moderne AcuNova akupunktur har vist forbløffende resultater. Det ser ud til at blodgennemstrømningen af synsnerven forøges og at synscellerne kan regenereres, hvis de endnu ikke er helt døde. Herunder kan du se en kort video, hvor en af Boel Akupunkturs patienter med grøn stær fortæller, hvordan AcuNova akupunktur hjalp hans syn.

Herunder kan du læse en artikel fra et norsk ugeblad, om Ragnhild på 70 år. Hun havde fået så dårligt syn af grøn stær, at hun ikke kunne gå rundt alene – hendes syn var nede på 18%. Efter behandling hos Boel Akupunktur er hendes syn nu oppe på 50% og hun kan både gå rundt alene og endda tråde en nål.

SWScan00102

Hvordan behandler øjenlægerne grøn stær?

Øjenlægerne kan ikke forbedre synet, hvis det først er blevet dårligt. Men de kan sænke trykket, så man ikke får endnu dårligere syn, eller i hvert tilfælde ikke mister synet så hurtigt. Det bliver gjort med øjendråber, som i og for sig virker udemærket, men de er dog kendt for at give nogle ubehagelige bivirkninger.

Hvis øjendråberne ikke virker, kan man også få piller eller ved akut opstået grøn stær kan man få en laser operation. I de tilfælde hvor intet andet hjælper, kan man få en operation, men det forbedre ikke synet. Man prøver blot at bevarer det syn, der stadig er der.

Hvad kan man selv gøre, hvis man har fået grøn stær?

Først skal man have trykket behandlet så skaderne på synet ikke bliver værre.

Samtidig med det ville jeg, hvis synet havde taget skade, kontakte Boel Akupunktur og bestille en tid.

Der findes også en del vitaminer og kosttilskud, som i forskellige videnskabelige forsøg har givet resultater ved grøn stær. De inkludere C vitamin, fiskeolier, A vitamin og E vitamin, B1 vitamin, B12 vitamin, magnesium, Ginko Bilopa og andet.

Derudover har et forsøg vist, at man i løbet af 3 måneder med daglig motion kan sænke trykket i øjnene med 20%. Man skal dog fortsætte med motionen ellers går trykket op igen.

Hvis man har for højt tryk i øjnene, er det en god idé ikke at gå med stramt bundet slips, da forsøg tyder på, at 2 ud af 3 personer får højere tryk i øjnene, mens de har et stramt slips på.


Skriv her hvis du har spørgsmål eller vil bestille tid.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnummer

Din besked