Colitis Ulcerosa – blødende tyktarmsbetændelse

John Boel Jr

I 1996 fandt jeg min mor, Bodil Boel, siddende i sofaen i mine forældres stue. Hun var helt askegrå i ansigtet og holdte sig på maven. Igennem nogle dage havde hun haft ondt i maven og diarré med slim og blod i afføringen. Undersøgelser på sygehuset viste, at hun havde colitis ulcerosa – blødende tyktarmsbetændelse på dansk.  Ifølge lægernes lærebøger var den eneste virkningsfulde behandling stærk kemisk medicin eller bortoperation af tyk-og endetarm. Det siger deres lærebøger forøvrigt stadig.

I vores familie har vi ikke noget imod medicin, hvis man vel at mærke kun skal tage det nogle dage eller et par uger. Men udsigten til, at hun skulle tage medicin hver eneste dag resten af hendes liv, var mere end min far og jeg kunne se på med sindsro.

Vi begyndte straks at nærstudere colitis ulcerosa og at behandle hende med akupunktur. Smerterne forsvandt hurtigt og afføringen blev normal. I dag, 19 år senere, har hun ikke haft et eneste anfald af colitis ulcerosa siden. Det skal retfærdighedsvis også nævnes, at hun i den periode ikke kun fik akupunktur, men også andre alternative behandlinger.

Jeg har skrevet en artikel om colitis ulcerosa som kan læses her. I den artikel kan du også se en kort video, hvor en af vores patienter med colitis ulcerosa fortæller, hvordan han er blevet hjulpet af Boel Akupunktur.

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil bestille en tid til behandling kan du klikke her.