colitis ulcerosa

    Det er muligt at afhjælpe colitis ulcerosa

Colitis ulcerosa – blødende tyktarmsbetændelse

Colitis ulcerosa er en lidelse, som har forvirret lægestanden – og dermed også de mennesker, der er så uheldige at lide af den – i mange år. Heldigvis er udsigterne ikke så dunkle, som man ofte får at vide. Der findes måder, hvorpå man kan behandle colitis ulcerosa med succes.

Colitis ulcerosa har delt lægerne i to lejre. I den ene lejr er de læger, som hævder, at det eneste man kan gøre, er at give forholdsvis stærk kemisk medicin og hvis det ikke har den ønskede virkning, skal man fjerne hele tyk- og endetarm ved operation. I den anden lejr findes de læger og kostvejledere, der mener, at man skal holde sig langt væk fra medicinen, og i stedet ændre sin kost radikalt.

Jeg mener absolut ikke, at medicin eller operation er den eneste behandling, jeg mener heller ikke, at man behøver at lave ekstreme kostændringer. Hos Boel Akupunktur har vi fundet en måde til at behandle colitis ulcerosa på, som vi er meget stolte af. Metoden er meget hurtig – faktisk skal der være en mærkbar bedring i løbet af 1-2 uger – ellers stoppes behandlingen.

Herunder kan du se en kort video, hvor Jan fortæller, hvordan hans colitis ulcerosa, der havde givet ham et stort vægttab, diarré, blod i afføringen og træthed er blevet afhjulpet hos Boel Akupunktur. Efter en uge kunne han mærke bedring. Han har taget på igen og vægten er stabil; energien er kommet tilbage; diarréen er væk og maven opføre sig normal. Som han selv siger ”Jeg har fået livet tilbage”. Vel at mærke uden medicin.

Peter fortæller her, at hans tarm er blevet stabil efter behandlingerne. Det er på trods af, at han havde haft colitis ulcerosa i mange år. Tidligere var det eneste som hjalp stærk medicin.

Behandling af colitis ulcerosa

Hos Boel Akupunktur har vi fundet ud af, at en kombination af den gamle klassiske kinesiske akupunktur, et koreansk akupunktur system og moderne AcuNova akupunktur, giver de bedste resultater ved behandling af colitis ulserosa med akupunktur. Der bruges 6 – 10 nåle af gangen.

Man skal behandle 5 gange hurtigt efter hinanden – helst inden for en uge. Det skal være nok til at gøre det bedre. Hvis det ikke er bedre efter de 5 gange, venter man nogle dage. Hvis der stadig ikke er en bedring på det tidspunkt, stoppes behandlingen, da chancen for at hjælpe derefter bliver for lille. Hvis colitisen er bedre, men ikke i orden, skal man regne med nogle flere behandlinger.

Prisen for de 5 behandlinger er 2.500,- i alt.

Hvad er colitis ulcerosa?

Colitis ulcerosa er en betændelsestilstand i endetarmen og tyktarmen – i nogle ganske få tilfælde går det helt op i tyndtarmen. Der dannes sår og pus i slimhinden i tarmen. Man mener colitis ulcerosa er en auto-immun lidelse, dvs at kroppens eget immunsystem angriber tarmen i stedet for virus og bakterier. Det kan sammenlignes med, at det danske militær angreb civilbefolkningen i Danmark, i stedet for kun at koncentrere sig om landets fjender.

De typiske symptomer er smerter i maven, diarré, blod og slim i afføringen, træthed, vægttab og jernmangel. Heldigvis er det ikke alle, som oplever alle symptomerne.

Hvis du har flere spørgsmål eller vil bestille tid, kan du blot udfylde formularen

Skriv her hvis du har spørgsmål eller vil bestille tid.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnummer

Din besked