Corinne og John Boel, Boel Akupunkturs ejere.

Corinne og John Boel

Min drøm med Boel Akupunktur

Boel Akupunkturs formål er at hjælpe så mange mennesker som muligt med akupunktur.

Det gøres ved i stor stil at informere befolkningen, om de resultater som akupunktur kan skabe, lave Boel Akupunktur klinikker, hvor akupunktørerne er stjerne gode til deres job, og hvor resten af medarbejderne er professionelle og imødekommende.

Det økonomiske overskud fra klinikkerne skal i vid udstrækning gå til at lave flere og større oplysningskampagner, åbne nye klinikker (gerne i andre lande) og i sidste ende hjælpe med at finansiere det Optimale Sygehus.

Det Optimale Sygehus

Det Optimale Sygehus er et sted, der er så professionelt og så effektivt, når det gælder behandling af fysiske sygdomme, at patienter der kommer dertil ved, at dette er stedet, der kan og vil hjælpe dem.

Medarbejderne på det Optimale Sygehus skal være så dygtige, at patienter ved, at de bare skal sørge for at afsætte tilstrækkelig tid og finanser til at gennemføre behandlingen, for at blive rask.

Det Optimale Sygehus har tilstrækkelig diagnostisk udstyr til at stille en diagnose, der er præcis nok til udføre en effektiv behandling. Sådant udstyr ville omfatte røntgen apparat, forskellige skannings maskiner, laboratorium til blodprøver osv.

Behandlerne på det Optimale Sygehus vil blandt andre inkludere læger, fysioterapeuter, akupunktører, specialister i vitaminer, mineraler osv, kostvejledere, specialister der kan afhjælpe de mentale faktorer som forårsager sygdomme.

Hver for sig ville de være eksperter på deres område og tilsammen skal de kunne afhjælpe alle de af kroppens lidelser, som er fysisk mulige at helbrede.

Dette er min drøm. Nogle vil sige, at det er umuligt at opnå. Det kan godt være, at det ikke bliver i min tid, men så håber jeg, at der er andre, der vil bære faklen videre, så vi en dag har Optimale Sygehuse i alle verdens lande.

Kærlig hilsen

John Boel Jr

Akupunktør