akupunktur århus

Akupunktør John Boel behandler

boel akupunktur aarhus

Boel Akupunktur Århus

Boel Akupunktur Århus er Østjyllands største akupunktur klinik.

Vi har specialiseret os i de alderdoms relaterede lidelser, der normalt betragtes som uhelbredelige. Når du kommer ind i venteværelset, vil du se mennesker med øjenlidelsen AMD, nedsat hørelse, nervebetændelse, KOL, kroniske smerter osv.

Du er meget velkommen til at gå på opdagelse her på siden, og læse om hvilke muligheder, vi har for at hjælpe dig, eller dem du holder af. En stor del af vores patienter er af deres læge blevet fortalt, at der ikke er noget at gøre ved deres lidelse, men at de må lære at leve med det.

Det er vi i langt de fleste tilfælde uenige i.

Jeg kan desværre ikke love, at vi kan helbrede den lamme, og få de blinde til at se.

Vi er tilfreds, når tunghøre kan følge med i samtaler, folk med nedsat syn får kørekortet igen, og når KOL patienter kan gå tur. Vi har ikke ambitioner om at gøre en ryg, der er nedslidt, lige så stærk som en ung mands. Vi vil gøre, så man kan lave havearbejde uden smerter i ryggen og sove godt om natten. Det er ikke sikkert, at vi kan helbrede en frossen skulder på én behandling, men hvis vi kan gøre så armen kan bevæges, og skulderen er smertefri på et par uger, er det også godt.

Patienterne fortæller

Herunder kan man se et video klip, hvor Poul Verner, der lider af øjenlildelsen AMD, fortæller hvordan hans syn er gået fra 22% til 75% efter behandling hos os. Selv om øjenlægen havde sagt, at der ikke var noget at gøre.

Herunder fortæller Andy, der lider af lungelidelsen KOL, hvordan hans åndenød, hoste og nedsatte gangdistance er blevet markant bedre efter behandling hos os. Før behandlingerne skulle han stå stille for hver 50 m, hvis han gik tur. I dag kan han gå lange distancer uden pause.

Vi behandler selvfølgelig også alle de mere “normale” lidelser som hold i nakken, tennisalbue osv. Men det er der også mange andre akupunktører, der kan gøre.

Hvis du ønsker behandling eller bare har spørgsmål, kan du kontakte Boel Akupunktur her.

Adressen:

Boel Akupunktur Århus
Stenvej 23, st.
8270 Højbjerg
tlf: 97 87 58 00

Det ligge i Skåde Centret.

Nærmeste nabo er tandlægeklinikken Godt Smil.

Der er gratis parkering og busrute 19, 6A, 100, 100N, 103 og 302 stopper lige udenfor centeret.

Klinikkens histore

Boel Akupunktur blev i 1984 grundlagt af John Boel Snr. i Aulum ved Herning. Sønnen, John Boel Jr, blev i 1988 uddannet akupunktør på et universitet i Sri Lanka, og har arbejdet i klinikken siden. Junior overtog klinikken i 2014.

akupunktur-klinik-århus

Corinne og John Boel. Boel Akupunkturs ejere.

Vi har lige fra starten været kendt for vores resultater. Det udløste blandt andet, at Boel Snr – som den eneste nogensinde – blev udmærket med titlen “Århundredets akupunktør” af den internationale akupunktur forening i år 2000. Selv om Senior i dag er en ældre herre, og ikke arbejder på klinikken længere, rejser han stadig rundt i hele Europa og underviser læger og akupunktører.

Den store søgning til klinikken i Aulum har gjort, at vi i dag har en klinik i både København, Århus og Odense ud over den oprindelige i Aulum.

Alle vores akupunktører har gennemført den store Master Akupunktur uddannelse og har derudover været i mester lære hos John Boel Jr.

Du kan følge os på Facebook og se flere videoklip med udtalelser fra vores patienter på Youtube