Behandling af tennisalbue med akupunktur

Da Lise fik kraftige smerter i albuen, gik hun til lægen, som konstaterede, at hun have havde pådraget sig en tennisalbue. Han fortalte hende, at hun bare skulle holde armen i ro og spise gigtmedicin, så var der en god chance for, at armen ville blive i orden inden for et par måneder.

Lises historie er typisk for de mange hundrede danskere, der hvert år går til lægen med en tennisalbue. De får at vide, at de skal holde armen i ro og spise anti-inflammatorisk medicin. Hvis det ikke er bedre efter et par måneder bliver man sendt til en fysioterapeut, der giver én nogle øvelser, man skal lave. Øvelserne hjælper for det meste, men det tager ofte 3 måneder eller mere.

Lise og hendes mand skulle på ferie 14 dage efter og da hendes mand er handicappet, er det Lise, som skal bærer kufferterne, så hun havde ikke et par måneder. I stedet henvendte hun sig til Boel Akupunktur. På nedenstående video fortæller Lise, hvordan hun allerede efter 2-3 dage var smertefri og klar til at tage på ferie.

Hvad er tennisalbue?

En tennisalbue kan være ret så ødelæggende for ens dagligdag. Ting som at hælde kaffe op eller tage en liter mælk ud af køleskabet, bliver en pine eller i nogle tilfælde helt umuligt.

Når man har fået en tennisalbue, har man smerter på  det knoglefremspring på albuens yderside, hvor musklerne fra underarmens overside fæster. Det starter normal med lidt smerter lokalt og bliver gradvis værre og værre indtil det kan gøre ondt både ned i underarmen og op i overarmen.

En tennisalbue kan være frygtelig smertefuld

Skriv her hvis du har spørgsmål eller vil bestille tid.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnummer

Din besked

Behandling af tennisalbue

Heldigvis har moderne acunova akupunktur i kombination med klassisk kinesisk akupunktur en glimrende virkning på en tennisalbue.

Ved akut opståede tennisalbuer, skal der være en mærkbar bedring i løbet af ganske få behandlinger – som ved Lise i starten af artiklen.

Hvis tennisalbuen har varet i flere måneder, skal der for det meste lidt flere behandlinger til. Men der skal altid være en mærkbar bedring efter en uge – 5 behandlinger.

I videoen herunder fortæller Søren, som havde lidt af en tennisalbue i flere måneder, hvordan han blev i orden på 8-10 behandlinger. Før behandlingerne var hans smerter så slemme, at han ikke kunne løfte en kaffekop.

Kronisk tennisalbue succesfuldt behandlet hos Boel Akupunktur

Klik her, hvis du har flere spørgsmål eller vil bestille tid til behandling.

Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe på 97875800.