Skinnebensbetændelse

Hos Boel Akupunktur behandler vi både elite sportsfolk og motionister med skinnebensbetændelse.

Behandling af skinnebensbetændelse med akupunktur

Det behøver ikke at tage måneder med kraftig nedsat træningsmængde, før man slipper af med sin skinnebensbetændelse.

Hos Boel Akupunktur har vi fundet en forbløffende effektiv behandling af de overbelastede muskler i underbenene, der forårsager smerterne. Vores behandling skal give en mærkbar bedring allerede inden for en til to uger.

I videoklippet herunder fortæller Mikkel, som er håndboldspiller på eliteniveau, hvordan han blev hjulpet af med sin kroniske skinnebensbetændelse på kun en uge hos Boel Akupunktur. Mikkel kunne før behandlingen ikke deltage i løbetræningen, og selv den almindelige træning med bold voldte problemer. Efter 1 uges behandlinger spillede han næsten en fuld kamp. Efter dette videoklip bliv optaget har han fået 2-3 behandlinger mere og kan i dag træne og spille med på fuld styrke.

Hvis man er så uheldig at få skinnebensbetændelse er beskeden fra lægen normalt ”nedsæt din træningsmængde, skift løbeunderlag fra asfalt til blødt underlag og få tjekket dine løbesko”. Derudover er der nogle læger, som anbefaler gigtmedicinen Ibuprofen eller lignende medicin.

I lægens behandling er der ikke noget, der aktivt behandler de overbelastede muskler i underbenene, der giver smerterne. Den nedsatte løbemængde, ændringen af løbeunderlag og andre sko har til formål at skåne benene længe nok til at kroppen selv kan reparere skinnebensbetændelsen. Medicinen virker praktisk taget kun smertestillende. For at få en effektiv betændelseshæmmende effekt ud af den type medicin, skal man op på så store doser, at risikoen for hjertetilfælde bliver betragtelig.

Hos Boel Akupunktur mener vi ikke, at man bare skal vente til tilstanden går over af sig selv. Vi har behandlet alt, fra folk, der lige er startet med at løbe, til garvede marathonløbere – vi har endda med succes behandlet en spiller fra fodboldlandsholdet.

Skinnebensbetændelse er meget hurtigt at behandle. Der skal være en mærkbar bedring allerede efter 5 dage ellers stoppes behandlingen.

Skriv her hvis du har spørgsmål eller vil bestille tid.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnummer

Din besked

Andre behandlingsformer mod skinnebensbetændelse

Ud over akupunktur findes der meget få aktive behandlinger, som virkelig virker mod smerterne.

Massage af de ømme punkter og lægmusklerne generalt, kan i nogle tilfælde virke. Massagen hjælper med at øge blodgennemstrømningen af de overbelastede, ømme og hårde muskler. Man skal dog vide, at det for det meste er en langsommelig affære at slippe af med skinnebensbetændelse ved hjælp af massage.

Styrketræning har også vist nogen bedring, men det er desværre også en ret lang omgang, som kræver megen tålmodighed.

Den mest drastiske behandling, er at blive opereret. Men nogle påstår, at det kun virker, fordi man skærer de nerver over, der senere smeretsignalerne til hjernen. Lidt ligesom at klippe ledningen til advarselslampen over, når der mangleer olie på bilen.