Behandling af frossen skulder

En frossen skulder er ofte en meget smertefuld og langvarig affære. Ifølge lægernes lærebøger varer det 1 – 3 år! Det er vi hos Boel Akupunktur dog kraftig uenig i. Vi vil have en bedring allerede efter 1 – 2 uger.

En frossen skulder viser sig ved modbydelige smerter i skulderen og indskrænket bevægelighed. Det bliver umuligt at løfte armen op til lodret. Det værste er dog smerterne. Ofte vågner man hver gang man vil vende sig i sengen og en ordentlig nattesøvn bliver en saga blot.

Lægens behandling har ifølge dem selv praktisk taget ingen effekt, ud over måske at dæmpe smerterne noget. Fysioterapi kan være direkte skadelig i de første måneder af tilstanden. Når smerterne efter flere måneder er gået i sig selv, kan fysioterapi dog være med til at forkorte forløbet lidt.

Hos Boel Akupunktur er vi meget stolte af vores resultater med behandling af frossen skulder og vores erfaring viser, at akupunkturen skal give en bedring allerede efter 1 – 2 uger. I de tilfælde, hvor der mod forventning ikke er en bedring efter de første 1 – 2 uger, stoppes behandlingsforløbet, da chancen ellers bliver for lille.

frossen skulder

Vi vil have en bedring i skulderen allerede efter 1-2 uger.

Vi kan desværre ikke love, at du bliver lige så god en atlet, som manden på billedet herover. Hvis vi bare kan få din skulder tilbage i samme form som før, du fik ondt i den, er det vel også meget godt.

Finn fortæller her, hvordan han efter måneder med konstante smerter fra en frossen skulder blev næsten 100% i orden på blot fem dages behandling hos Boel Akupunktur.


Fakta om frossen skulder:

– 50.000 danskere lider af en (eller to) frossen skulder.

– Det tager 1 – 3 år (nogle gange endda op til 10 år) for en frossen skulder at gå i orden af sig selv.

– Lægens medicin og fysioterapi har meget begrænset effekt på bevægeligheden. Først når man er smertefri kan det hjælpe lidt.

– Hos Boel Akupunktur har vi siden 1986 behandlet patienter med frossen skulder med succes ved hjælp af akupunktur. Selv WHO (verdens sundheds organisation) anbefaler i dag akupunktur mod fossen skulder.

Klik her for at bestille tid til behandling eller få svar på spørgsmål, om behandlingen af skulder problemer.

Skriv her hvis du har spørgsmål eller vil bestille tid.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnummer

Din besked