angina pectorisAngina Pectoris – forkalkning af hjertets kranspulsårer

Hvis man går til lægen med smerter i brystet, er han normalt hurtig til at lave diverse undersøgelser. En del er derefter så uheldige at få diagnosen angina pectoris.

Når man får at vide, at man har angina pectoris, sker der normalt flere forskellige ting. Man får at vide at nu gælder det om at undgå en blodprop. Man bliver instrueret i, hvilken medicin man skal tage, hvilke ting der er skadelige feks tobaksrygning og at det er godt at motionere. Måske får man også at vide, at man skal have en balonudvidelse af de tilstoppede blodårer eller en bypassoperation.

Men der er en ting man næsten aldrig får  at vide: hvordan forbedre man blodgennemstrømningen i de tilstoppede blodårer. Med andre ord, man får sjældent at vide, hvordan man forbedre situationen.

Hos Boel Akupunktur har vi behandlet angina pectoris siden 1988.  Vi fik hurtigt flere og flere patienter med hjerte lidelser. I årernes løb har vi afprøvet forskellige behandlinger af angina pectoris, først i 90’erne havde vi sågar en læge ansat til at udføre nogle af de forskellige behandlinger af angina pectoris. I dag bruger vi en kombination af klassisk kinesisk akupunktur og den moderne AcuNova akupunktur. Vi er meget stolte af de resultater vi opnår i dag. Efter bare en uges behandling skal vores patienter have mindre smerter, mere luft, kunne holde til at gå længere og/eller ikke være så påvirkelig af kulde. Hvis det ikke er bedre efter 5 dages behandling, stoppes behandlingen.

Herunder kan du se en kort video, hvor Anne der led af angina pectoris fortæller, hvordan hendes brystsmerter er helt væk efter behandling hos Boel Akupunktur.

Hvis du ønsker at bestille tid til behandling eller har spørgsmål til Boel Akupunktur klik her

Her kan du læse en større artikel, om åreforkalkning skrevet af John Boel

Hvis du vælger at blive behandlet hos Boel Akupunktur, skal du ikke stoppe med din medicin uden din læges samarbejde. Selv om vi godt ved, at medicinen kan give bivirkninger som led- og muskelsmerter, hovedpine, svimmelhed skal du ikke bare stoppe med medicinen.