Akupunktur mod slidgigt kan spare millioner.


 

Slidgigt

I går kunne man læse på forsiden af Ekstra Bladet, at hver femte dansker lider af slidgigt. I alt lider 900.000 danskere af slidgigt. Den danske velfærdsstat bruger hundreder af millioner af kroner på slidgigt hver år, men alligevel lider 19,7% af befolkningen af det. 

Jeg vil vove den påstand, at jeg, for en brøkdel af de mange millioner, kunne uddanne de danske læger og fysioterapeuter i moderne AcuNova akupunktur, der ville gøre dem i stand til at hjælpe en meget stor del af de 900.000 dansker, som lider af slidgigt. De danskere som, hvis de ikke direkte bliver ladt i stikken, så i hvert tilfælde får en behandling, der er betydelig dårligere end de kunne få. Læs mere om behandling af slidgigt med AcuNova akupunktur her.

Når man lider af slidgigt får man i dag at vide, at man kan dyrke motion, tabe sig og/eller spise smertestillende medicin. Alt det er meget godt, det hjælper faktisk, men hvis der kan gøres noget, som er både billigere og hurtigere, ville det så ikke være smart at gøre det?

Hvor ville det være dejligt, hvis der engang blev lavet et større forsøg af behandlig af slidgigt med AcuNova Akupunktur!