Boel Akupunktur København

Mangler du en dygtig akupunktør i København området? Så kontakt Boel Akupunktur.

Hos Boel Akupunktur er vi specialister i behandling med akupunktur og en af Europas førende akupunkturklinikker. Vores klinik hjælper de mange danskere, der er ramt af øjensygdomme eller forskellige former for gigt, men vi har meget mere at byde på.

Vi yder behandlinger mod både øjensygdomme som Grøn Stær, AMD (øjenforkalkning) og Retinitis Pigmentosa. Vi udfører også smertebehandling mod migræne, slidgigt i lænden, hoften og ryggen, diskusprolaps, Iskias samt gigt og nakkesmerter.

De kunder, der søger akupunktur i København, kan blive en del af succeshistorien hos Boel Akupunktur, hvor vi har opnået gode resultater med vores mange behandlinger. Behandlingerne spænder sig helt til sportsskader (eksempelvis lyskeskade) til behandling for åreforkalkning, menstruationssmerter, nervebetændelser og uro i benene.

Vi er beliggende i hjertet af København, hvorfra vi udfører moderne og traditionel kinesisk akupunktur. Vi værner altid om de enkelte patienters situation, da alle mennesker er forskellige. Vi vægter desuden at give en positiv oplevelse i et behageligt miljø, hvor vores behandlere møder patienter i en afslappet dialog.

Boel Akupunktur København

Boel Akupunktur startede som et familieforetagende i Aulum, Jylland. Selv om vi er vokset ud over kun at have familiemedlemmer ansat, lever den samme tradition videre. Peter, vores akupunktør i København, har stået i mesterlære hos John Boel og anvender nøjagtig de sammen teknikker, som gjorde at John Boel af den internationale akupunktur forening, som den eneste nogensinde, i år 2000 blev kåret til nittenhundredtallets akupunktør. Når du træder ind i akupunkturklinikken i København, bliver du mødt med professionalisme og venlighed. Vi giver håb til de patienter, der med stor sandsynlighed er blevet fortalt, at der er ringe udsigter til at afhjælpe deres problematik, og som er blevet mødt med skepsis i det offentlige sundhedsvæsen.

 

Hos Boel Akupunktur København har vi ud over vores mangeårige erfaring selv forsket i akupunktur. Det har gavnet mange af vores patienter, når de har fået behandling af vores dygtige ansatte.

Boel Akupunktur København
Østbanegade 17
2100 København Ø
Danmark
Tlf: 97 87 58 00
Boel Akupunktur København

Vi har telefontid fra 9 til 12.
Du kan også sende en mail til info@boel-akupunktur.dk.

Kontakt os allerede i dag for en uforpligtende snak, så vi kan vurdere, hvordan vi kan hjælpe dig – vi ser frem til at høre fra dig
akupunktur klinik København Boel Akupunktur København

Bestyrer Peter Torp           Ejere Corinne og John Boel