Boel Akupunktur København

Boel Akupunktur København

Hos Boel Akupunktur København har vi specialiseret os i behandling af kroniske lidelser hos ældre. Særligt de lidelser som lægerne ikke har en effektiv kur mod: Øjensygdommen AMD, nervebetændelse, KOL, nedsat hørelse, forskellige gigt former og lignende.

Tidligere var vi hos Boel Akupunktur mest kendt for at behandle sportsstjerner som Bjarne Riis. Vi behandler selvfølgelig stadig både sportsskader og lidelser hos yngre mennesker.

Det er ikke sikkert. at vi kan gøre en patient med lungesygdommen KOL til marathonløber. Vi er tilfreds med at give ham hans gamle liv med havearbejde eller gåture tilbage.

Vi vil heller ikke love, at vi kan gøre en nedslidt ryg lige så stærk som en 20 årigs. Men at gøre så du kan støvsuge og holde til at stå ved køkkenbordet igen, er vel heller ikke dårligt.

Herunder kan du se et kort videoklip med Ellen. Hun fortæller, hvordan hun er blevet hjulpet af Boel Akupunktur. Hun gik fra næsten ikke at være i stand til at komme ud af sengen om morgenen på grund af slidgigt i ryggen, til at kunne dyrke motion igen.

Det er heller ikke altid, at en AMD patient kommer til at se som en havørn. Vores mål er at gøre synet bedre, og derefter stabilisere det på det nye niveau.

Herunder fortæller Erling, hvordan hans syn blev så godt at han kunne få kørekortet fornyet, og kunne læse igen.

Vi opfordre dig til at gå på opdagelse her på hjemmesiden, og læse om hvilke lidelser vi behandler.

Vi er beliggende i hjertet af København, hvorfra vi udfører moderne og traditionel kinesisk akupunktur. Vi værner altid om de enkelte patienters situation, da alle mennesker er forskellige. Vi vægter desuden at give en positiv oplevelse i et behageligt miljø, hvor vores behandlere møder patienter i en afslappet dialog.

Boel Akupunktur København

Boel Akupunktur startede som et familieforetagende i Aulum, Jylland. Selv om vi er vokset ud over kun at have familiemedlemmer ansat, lever den samme tradition videre. Susanne og Jannick, vores akupunktører i København, har stået i mesterlære hos John Boel og anvender nøjagtig de sammen teknikker, som gjorde at John Boel af den internationale akupunktur forening, som den eneste nogensinde, i år 2000 blev kåret til nittenhundredtallets akupunktør. Når du træder ind i akupunkturklinikken i København, bliver du mødt med professionalisme og venlighed. Vi giver håb til de patienter, der med stor sandsynlighed er blevet fortalt, at der er ringe udsigter til at afhjælpe deres problematik, og som er blevet mødt med skepsis i det offentlige sundhedsvæsen.

Hos Boel Akupunktur København har vi ud over vores mangeårige erfaring selv forsket i akupunktur. Det har gavnet mange af vores patienter, når de har fået behandling af vores dygtige ansatte.

Boel Akupunktur København
Østbanegade 17
2100 København Ø
Danmark
Tlf: 97 87 58 00

Vi har telefontid fra 9 til 13.
Du kan også sende en mail til info@boel-akupunktur.dk.

Kontakt os allerede i dag for en uforpligtende snak, så vi kan vurdere, hvordan vi kan hjælpe dig – vi ser frem til at høre fra dig
Boel Akupunktur København

Ejere Corinne og John Boel

BOEL AKUPUNKTUR KØBENHAVN
5
stars
Jeg kan varmt anbefale Boel akupunktur
Jeg har længe døjet med nervesmerter i mine ben, efter en hård kemo behandling. Lægerne har udskrevet det ene præparat efter det andet, som gjorde mig til en levende zombie.

Efter at have fået anbefalet Boel akupunktur af et familiemedlem, startede jeg op på behandling hos Peter på Østerbro. Jeg har fået en uges behandling, a´ 30 minutter dagligt. Efter de første 2 behandlinger kunne jeg ikke mærke den store forskel, men efter den 3 behandling, glemte jeg at tage mine smertestillende om aftenen og havde en god nattesøvn.

De næste 2 behandlinger har gjort at jeg ikke længere tager smertestillende medicin, for at kunne sove om natten. Jeg har forsat lidt smerter om aftenen, men det er INTET i forhold til hvad jeg tidligere har oplevet.
Jeg kan varmt anbefale Boel akupunktur til andre som lider af nervesmerter.

BOEL AKUPUNKTUR KØBENHAVN
5
stars
Seneskedehindebetændelse (tennisalbue) fuldstændigt kureret
Jeg overbelastede min højre underarm, og fik en såkaldt tennisalbue, som jeg var stærkt generet af gennem to år. Det betød, at jeg havde mange smerter, og måtte droppe al min styrketræning og anden fysisk aktivitet.

Al konventionel behandling kunne ikke kurere det – kun momentant (fik bl.a. adskillige indsprøjtninger med binyrebarkhormon m.m.). Til sidst opgave læger og sygehus, og beskeden var, at jeg måtte leve med det, og håbe, at det gik i sig selv!

Efter en uge med 5 behandlinger hos Peter, Boel Akupunktur København, var jeg stort set kureret. Allerede efter første dag var smerterne stærkt reduceret, og efter den uge var de forsvundet. Jeg fulgte op med et par yderligere behandlinger på egen opfordring – bare for at være sikker.

Et par måneder efter behandlingerne fik jeg en ny scanning på hospitalet, som viste, at min sene var fuldt regenereret. Jeg har i dag ingen smerter, ingen tilbagefald, og kan igen træne.

Jeg kan på det varmeste anbefale Boel Akupunktur.