Boel Akupunktur åbner klinik i Århus


20.12.16

boel-akupunktur-aarhus

Boel Akupunktur Århus

Den 16. januar 2017 åbner Boel Akupunktur en ny afdeling i Århus. Den kommer til at ligge i Skådecentret i det sydlige Århus. Læs mere om den nye afdeling her.

Sidst i 1990’erne udviklede Boel Akupunkturs grundlægger, John Boel, et nyt akupunktursystem. Det hedder AcuNova, som er latin og betyder “Ny Akupunktur”. AcuNova viser forbløffende resultater ved smerter og problemer i sanseorganerne (nedsat hørelse, øjensygdomme osv).

De sidste par år er vores resultater på klinikkerne blevet bedre og bedre. Det skyldes, at vi har lært nøjagtig, hvordan vi skulle få den nye moderne akupunkturmetode og den gamle traditionelle kinesiske akupunktur til at arbejde sammen. Det kan direkte ses på det antal mennesker vi i dag er i stand til at behandle succesfuldt.

På grund af de gode resultater er tilstrømningen af nye patienter blevet større og større. Det har gjort, at specielt klinikken i Aulum i nogle perioder var fuldt booket. Du er velkommen til at gå på opdagelse her på hjemmesiden, for at læse mere om hvilke lidelser vi har specialiseret os i at behandle med akupunktur.

Akupunktur i Århus

Med den nye afdeling i Århus tager vi presset af Aulum og nu behøver vores patienter fra Østjylland ikke længere kører helt til Aulum eller Odense.

Boel Akupunktur Århus

Akupunktør John Boel Jr med hans kone Corinne Boel, der er den administrative leder af Boel Akupunktur.

De første par måneder vil John Boel Jr selv står for behandlingerne af alle patienterne i Århus.

Med den nye afdeling har folk fra hele Danmark nu mulighed for at nyde godt af vores ekspertise. Vi har i dag klinikker i København, Odense, Århus og Aulum ved Herning.

For at kontakte os med spørgsmål eller for for at bestille tid, kan du ringe på 97875800 eller sende en mail til info@boel-akupunktur.dk

Klinikken i Århus har gode parkeringsforhold og der går busser direkte til Skådecentret. Derudover er der handikap venlige forhold.

Adressen:

Boel Akupunktur Århus

Stenvej 23 st.

8270 Højbjerg