Akupunktør John Boels drøm


Mit formål med Boel Akupunktur er at hjælpe så mange mennesker som muligt med akupunktur.

Det gør jeg ved at undervise læger, fysioterapeuter, massører og andre i akupunktur og efteruddanne akupunktører. Men vigtigst af alt, gør jeg det ved at informere befolkningen om akupunkturs muligheder, og sørge for at Boel Akupunkturs egne akupunktører er blandt de bedste i verden.

Jeg kunne godt gå amok og åbne den ene klinik efter den anden, men da mit krav til vores akupunktører er meget højt, foregår ekspansionen i et lidt langsommere tempo, så kvaliteten kan sikres. Vi åbner kun en ny klinik, når jeg ved, at jeg har tid til at kæle for den nye akupunktørs færdigheder indtil de er helt skarpe.

Min vision går dog videre, end til at hjælpe folk med akupunktur. Jeg vil gerne, at de resultater som opnås i behandlingens verden, kom op på samme niveau som ingeniørens verden. Når en ingeniør bygger en bro eller et højhus, er der intet gætværk. Han ved nøjagtig, hvilke materialer der kan bruges og hvordan byggeriet skal udføres.

Min vision er at det niveau af forudsigenhed kommer ind i den verden der beskæftiger sig med behandling af menneskekroppen. Du kan her læse en artikel, om noget jeg kalder det Optimale Sygehus.