Sportsstjerner tilbage på banen

Efter vores erfaring kan de allerfleste sportsskader helbredes så sportskvinden/-manden er på banen igen i løbet af én uge. 

Artikel af John Boel
Mandag den 21. februar, 2011

Sportkampe har flere TV seere end andre begivenheder – de store kampe samler næsten hele familien Danmark.

Der er desværre en bagside, som alle sportsudøvere frygter mere end noget andet: Skader. En sportsskade kan på et splitsekund vende op og ned på selv den største sportsstjernes karriere.

Der går næsten ikke en dag, uden at man kan læse i avisen eller se i fjernsynet, at nu er den sportskvinde skadet i X antal uger, og nu er den sportsmand skadet og må holde pause i X antal måneder.

Jeg indrømmer gerne: det irriterer mig. Det irriterer mig meget. Fordi jeg ved, at de fleste af skaderne kan afkortes betydelig, undertiden til dage i stedet for måneder. Og det uanset om diagnosen er øjenskade, trælår, lyskenskade, fibersprængning, forstuvet fod, bøjet ribben, skulderskade, seneskedehinde betændelse eller ………….

Lad os endnu engang slå fast med syvtommersøm: Efter vores erfaring, kan de fleste sportsskader helbredes så sportskvinden/-manden er på banen igen i løbet af én uge – bortset fra brud.

Det vil vi fremover give eksempler på her på News. Når der er en sportsstjerne, der er tvunget til en lang pause eller slutte sin karriere, vil vi fortælle eksempler på, hvordan vi har hjulpet en anden sportsudøver med et tilsvarende problem.

Vi vil også forsøge at skrive lidt om, hvordan det er muligt at behandle sports- eller andre skader, som lægevidenskaben har givet op overfor.

Sport i TV

Vi har behandlet utallige atleter. I de fleste sportsnyheder i fjernsynet er der blandt deltagere en af ”vore” piger eller drenge. Det skal forstås på den måde, at vi hos Boel Akupunktur har behandlet rigtig mange danske og udenlandske sportsstjerner såvel som lokale sportsudøvere. Der er næsten ikke en idrætsgren, hvor vi ikke har behandlet en skadet atlet – og forkortet skadetiden betragtelig.

Når vi ser en af ”vore” atleter i fjernsynet, føles det næsten, som om vi er med på banen.

Især John Boel Jr. kan sætte sig ind i strabadserne. Han har selv gennemført to marathonløb og en triatlon – også kendt som Ironmann ( 3,8 km. svømning, 185 km cylking og 42,2 km løb).